Schaatser maakt zich zorgen dat zijn pik niet goed zichtbaar is

Koen Verweij maakt zich zorgen. Over een paar minuten begint zijn 1000 meter, alle ogen zullen op hem gericht zijn. “Is mijn pik wel goed te zien?” vraagt de schaatser zich af.

“Het is wel verdomd koud hier”, gaat door het hoofd van Verweij. Bezorgd kijkt hij nog eens naar beneden. “Serieus? Ik zie ‘m zelf niet eens. Wat moet het publiek dan wel niet denken?”

Verweij tikt zijn tegenstander Lorentzen aan. “Hey, zie jij mijn pik?” Lorentzen schudt zijn hoofd. De paniek slaat toe. Op de 1500 meter ging het ook al mis. Niemand zag zijn pik, met een teleurstellende elfde plaats als gevolg. De starter vraagt “ready?”. Nee, dat is Koen niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wel. Buma pas nog op de Vinkeveense Plasjes. Tesamen met zijn multinational-subsidianten.
Maar soit. Corry zat op de tribune en dan rijst niks meer.

gravatar

Zo blijven de beelden voor de kijker in elk geval sekseneutraal. Mocht dat voor de schaatsende heren tot traumatisch imagoverlies leiden, dan is het wellicht het overwegen waard om de volgende winterspelen in Dubai te organiseren.

Reageer
gravatar

Komt dan helemaal niemand meer op het idee om wat opgevulde sokken op de “gevoelige” plek te plaatsen? Of een rol KING-pepermunt, of desnoods een opgerold exemplaar van de Wachttoren? Om van onze nood een deugd te maken. Om met de Maitreya te spreken: de Hollander heeft geen plastisch voorstellingsvermogen meer, want hij is intussen helemaal gedigitaliseerd.