Wikimedia Commons / CDA/Dirk Hol - Wikimedia Commons / World Economic Forum

Buma of Zuma?

Doe de quiz!

Hun namen zingen deze dagen rond: die van staatslieden Sybrand van Haersma Buma en Jacob Zuma. Maar weet jij wie wie is op basis van hun uitspraken? Doe de quiz (en let op voor strikvragen)!

[WpProQuiz 4]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We moeten deze keuze genuanceerd bekijken; niet zo ‘zwart/wit’ Op deze jeugdfoto van Buma zijn diens tanden nog spierwit, maar wacht tot Zuma zijn mond open doet. Zuma daarentegen is al openlijk multifocaal aan het brillen, speciaal voor de vele miljoenen die nog op zijn buitenlandse rekeningen moeten worden gestort, terwijl Buma nog maar ‘brilt’ in kleine kring en dan uitsluitend voor de kleine lettertjes in contracten met het IOC (als beoogd opvolger van Camiel Eurlings), sponsors en lobbygroepen. Het gerucht gaat dat Buma -speciaal voor de verkiezingen- “contact”-lenzen laat monteren. Op verzoek van een hoge regeringsfunctionaris weigeren AIVD en RVD elk commentaar.

Reageer
gravatar

Ik hep nog een biegtje met Zuma gedaan, maah toen ie voeg of ie auk ff met Max kon wippe heppik die kleirelèer een buik vekoch. Wat denk die asausiale kankeglèdâh wel?Kèk, as Buma effe an Max dr kontje zit kennik dat wel hebbe, maah as ie zèn luitâh eirin wil dâhwe krèg ie auk een knal.

Reageer