Bron: NOS

Kramer: ‘Anema vroeg mij om rustig aan te doen’

Schaatser geeft verklaring voor tegenvallende 10 kilometer

Sven Kramer heeft een verklaring gegeven voor zijn dramatische rit op de 10 kilometer. Volgens de schaatser vroeg Jillert Anema, de coach van Jorrit Bergsma, hem om rustig aan te doen.

“Anema kwam voor de wedstrijd naar me toe”, vertelt Kramer. “Hij wilde dat ik me in zou houden. Dat was goed voor de Fransen ofzo. Ik had geen idee waar hij het over had, maar ik dacht ‘als jij dat wil joh’. Jammer dat het dan zo uitpakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom geen referendum over wie de 10 km mag rijden? Waarom beslist de KNSB, die we niet eens gekozen hebben alles? Zo krijg je toch steeds meer boze, teleurgestelde burgers?

Reageer
gravatar

Wat klets je nou allemaal uit je nek rare snuiter.
Hoezo is Bloemen een landverrader? Hij kan dan wel Nederlands zijn maar woont in Canada. Je moet juist trots zijn dat uiteindelijk een Nederlander goud pakt. Het resultaat is misschien voor Canada maar de eer is voor Nederland! Zijn dus alle Nederlanders die in het buitenland wonen landverraders? Pas alsjeblieft die reactie van je aan want er klopt 0% van.

gravatar

Ach, wanneer laten we over die schaatskwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede schaatser zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!