Luister live mee naar de halve finale van het olympisch vrouwenroddelen!

De halve finale van het olympisch roddelen voor vrouwen is in volle gang. Haalt het Nederlandse team de finale? En is Stefan echt vreemdgegaan? Luister het hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het voltallige Nederlandse bestuur van de Europese Roddel Federatie – de FEC (Fédération Européen des Commérages – heeft in verband met de Brexit besloten dat vanaf dit jaar alle wedstrijden in de Nederlandse taal worden gehouden.

Dat mag geen probleem zijn, want mijn ervaring is dat die taal niet alleen snel te leren is, maar ook bij uitstek geschikt is om te roddelen.

gravatar

Mijn vrouw won vandaag goud bij het onderdeel Snollen van de hoogst boeiende sport Sletton.

Er wordt bij het Vrouwenroddelen gefluisterd dat Noord-Koraanse Kim Jojo morgen meedoet met het onderdeel Banga.

De NOS zendt pas lang na kinderbedtijd gekuiste zeer korte impressies uit.

gravatar

Manlief,

Ik had van onze Koning verwacht dat Hij mij tijdens de spannende wedstrijd Snollen hartstochtelijk zou toejuichen, na afloop mij onstuimig zou feliciteren en zou uitnodiging om met Hem spontaan bier te zuipen en woest te hossen in het Heineken Reclamehuis. Maar niks hoor!

gravatar

Jeetje Corrie, wat een jaloezie. Wees nou eens eerlijk. Jij werd op vijf na eerste in een lokale prevoorselectiewedstrijdje in de Venlose wijk Belfeld (5502 inwoners) waaraan zes vrouwen meededen. En dat ondanks dat de vrouw van jouw lieverd Geert in de jury zat.

gravatar

Luister es bromsnor, het behalen van deze Olympische finale heeft niets met ‘recreatie-feminisme’ te maken, maar alles met een gedegen voorbereiding en training op o.a. Papendal. Deze meiden hebben hier vier jaar lang keihard voor gewerkt en er alles voor opzij gezet. Alles voor goud dus.

gravatar

Ach, wanneer laten we over die olympische sportkwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede schaatser zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!