Nos.nl

Hoogste podium officieel erkend als Nederlands grondgebied

Jorien ter Mors plant vlag

De Verenigde Naties hebben het hoogste podium op Medal Plaza in Pyeongchang officieel erkend als Nederlands grondgebied. Na de vijfde gouden schaatsmedaille op rij ziet de internationale gemeenschap in dat Nederland historisch aanspraak mag maken op het gebied.

Jorien ter Mors heeft namens ons land de vlag geplant op het podium.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze minister van defensie heeft inmiddels opdracht gegeven om acht F16’s en een duikboot richting Pyeongchang te sturen, om zo recalcitrante atleten die een poging zullen wagen om ongezien ons land binnen te dringen, er met een puntbombardement richting de lager gelegen terreinen permanent te verplaatsen.

Reageer