Shutterstock / wavebreakmedia

Kosmopoliet kan zijn geluk niet op met zoveelste zege Winterspelen

'Dat is toch maar even mooi mijn wereld'

Pepijn was nooit echt geïnteresseerd in de Olympische Spelen, omdat hij niet nationalistisch is ingesteld. Maar sinds hij zichzelf kosmopoliet noemt, geniet hij er enorm van om steeds maar weer zijn planeetgenoten te zien winnen.

“Na het EK Voetbal, de Commonwealth Games en het Aziatisch kampioenschap judo is dit opnieuw een geweldige editie. Het kan bijna niet beter, als je kijkt hoeveel medailles we al binnen hebben gesleept”, vertelt Pepijn apetrots. “Dat is toch maar even mooi mijn wereld. Wat zo’n piepklein kikkerbolletje wel niet voor elkaar kan krijgen he!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *