NOS.nl

Prank: vrouw zonder oranje trainingspak klimt op podium

De podiumceremonie van de 1500 meter is vandaag ontsierd door een vrouw die zonder oranje trainingspak het podium opklom. De organisatie gaat uit van een prank voor op YouTube.

Ireen Wüst, die goud won, zegt erg geschrokken te zijn: “Ik keek naar rechts en zag ineens een vreemde vrouw staan. Ik vroeg wat ze kwam doen, maar ze bleek geen Nederlands te praten. Toen raakte ik natuurlijk in paniek. Gelukkig greep de organisatie snel in.”

De organisatie heeft zijn excuses aangeboden voor de calamiteit. Als goedmakertje hebben medaillewinnaars Wüst en Leenstra een knuffel gekregen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, wanneer laten we over die schaatskwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede schaatser zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!