NOS.nl

Matig: Sven Kramer wint alleen goud

Zilver en brons naar andere schaatsers

Sven Kramer heeft vandaag teleurgesteld op de 5 kilometer. De Nederlander won weliswaar goud, maar moest het zilver en brons laten aan andere schaatsers.

“Goud winnen, dat kon hij 8 jaar geleden al. In dat opzicht is hij stil blijven staan in zijn ontwikkeling”, aldus oud-schaatser Gianni Romme.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is ook de reden dat ik het steeds minder leuk vind om te kijken. Zit je met je chauvinistische gevoel te kijken en wat gebeurt er? Weer goud. Alsof we daar al niet genoeg van hebben. Sven, denk ook eens aan ons fans… Het is niet origineel meer en van tevoren weten we vaak al bijna wat het gaat worden.

Reageer
gravatar

ik vind het ook wel raar dat hij niet eens mee wil doen aan de vijf kilometer voor vrouwen dat hele genderonderscheid is toch achterhaald en volgens mij zou hij daar ook prima goud kunnen halen

Reageer
gravatar

Wat een spijtig nieuws. Je zou haast denken dat hij op enig punt in zijn leven simpelweg voor de verkeerde baan heeft gekozen. Maar niet getreurd Sven, je kunt tegenwoordig met gemak nog van baan wisselen.

Reageer
gravatar

Goed dat topsport niet alleen maar over prestatie gaat maar dat er serieus naar de ontwikkeling van de sporter wordt gekeken. Want als je stilstaat ga je miet vooruit

Reageer
gravatar

Blijkbaar wel wat een rare reactie van Gianni Romme. Je moet niet aangeven dat sven kramer wat heeft laten liggen maar misschien we de ander nederlandsche spelers. Gianni Romme waarom doe je zelf niet meer mee?

gravatar

Hij kan de eer nog redden door op de 10 kilometer en in de ploegen rit brons en zilver te pakken. Maar Even kennende zal hij die kans wel weer laten liggen. Ach ja drie keer goud is is ook geinig.

Reageer