Youtube: RTL Late Night

Niet één FvD’er opgestapt tijdens openingsceremonie Winterspelen

'Knap van Baudet'

Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen heeft geen enkele FvD’er de partij verlaten. Het is alle leden gelukt zich de volledige twee uur te conformeren aan de koers van de partij.

Volgens politiek commentator Joost Vullings is het knap van Baudet dat hij de partij de afgelopen uren bij elkaar heeft gehouden. “Toen Liechtenstein met de vlag het stadion binnenkwam, leek de discussie over de interne partijdemocratie weer even op te laaien. Maar toen een verlopen Koreaan Imagine van John Lennon begon te zingen, conformeerde iedereen zich toch aan de wil van leider Baudet.”

Vullings: “Je ziet dat het voor jonge partijen altijd lastig is om de Olympische Spelen ongeschonden door te komen. Tijdens de Winterspelen van 2002 in Salt Lake City werd Pim Fortuyn nog ontslagen als lijsttrekker van Leefbaar Nederland.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is wel degelijk een FvD’er afgetreden. Maar dat viel niet op, omdat ik ben toegetreden. Ik had een uitermate boeiend gesprek met meneer Baudet tijdens de openingsceremonie. Ik was gelijk zijn man toen bleek dat wij hetzelfde sterke democratisch gevoel hebben. Ik mag van hem zelfs lijstduwer worden!

Reageer