Trump negeert speechschrijvers en houdt gematigde toespraak

Originele speech stond vol beledigingen en warrige zijwegen

Waarom hield Trump tijdens de State of the Union niet een compleet bizarre toespraak vol met racistische en beledigende opmerkingen? Dat komt, zo blijkt nu, omdat hij de zorgvuldig opgestelde tekst van zijn speechschrijvers negeerde. Bekijk hier de originele speech.

State-of-the-Union-2018.pdf


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trump is altijd goed om het schreeuwende domme voetvolk af te leiden waar het om gaat vandaag, de Nederlandse donorzwendel.

gravatar

Maitreya januari 31st, 2018

Net zoals de NAM aardbevingen veroorzakend de bodem afschraapt voor de laatste beetjes gas, probeert de wanhopige gierige oude, de Dracula, garde haar leven te rekken met de organen van de Nederlanders.

gravatar

Waarom vertel je er niet bij dat DJ Trump al vele rejuvenilisaties heeft ondergaan met organen van Nederlandse donors? The Donald’s eerste existentie was die van Donald Duck, nadien is hij dankzij vele onvrijwillige donor-donaties als telg van de extreemrechtse Duitse familie Trumpf gereïncarneerd, zijn toenmalige vader was assistent van Dr Mengele die op Trumpf’s verzoek het hele gezin onvrijwillig heeft geëuthaniseerd en in 1946 werd de huidige Donald gevonden. DJ is nooit officieel geboren; het gerucht gaat dat een ezelin hem in galop is verloren na een rommelig verlopen bijeenkomst van de Boston Tea Party.

gravatar

De openingszin “I know words, I have the best words” heeft hij natuurlijk zelf weggelaten. Jammer, want dat is toch een klassieker. Je blijft lachen met die kerel. Voor komisch effect mag hij wat mij betreft nog jaren aanblijven, het land draait gewoon door.

Reageer