YT / NYT

Presidentieel: Trump hangt geen Mexicaan aan boom tijdens State of the Union

'Hij heeft zelfs geen veteranen in het gezicht gespuugd'

Donald Trump heeft tijdens de State of the Union vriend en vijand verrast door geen Mexicaan aan een boom te knopen. Het ontbreken van een spontane ophanging wordt gezien als ‘zeer presidentieel’.

Trump toonde zich op meerdere gebieden gematigd, stelt een analist van CNN: “Het is opvallend dat hij in deze speech geen enkele geopolitieke crisis heeft gecreëerd. Trump heeft in een hele speech niet één keer gedreigd met een kernoorlog, heel knap. Hij laat zien dat hij een president is die heus wel openstaat voor samenwerking.”

Ook Megyn Kelly van NBC News is enthousiast over de nieuwe Trump. “Hij is echt in zijn rol gegroeid. Er zaten geen resten pizza op zijn mond en ik heb hem niet eens in de kont van z’n dochter zien knijpen. Hij heeft zelfs geen veteranen in het gezicht gespuugd. Daarmee zegt hij: ik ben een president voor alle Amerikanen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou wil hij ook nog eens 1,8 miljoen illegalen een verblijfsvergunning geven. Mensen mesnen laten we vooral blijven protesteren tegen deze nitwit.

gravatar

In plaats van een neptekst van zijn dochter vanaf een doorzichtig schermpje af te lezen, had hij toch beter gewoontegetrouw via de asociale media zijn eigen warrige verhaal kunnen vertellen.

Reageer
gravatar

De tekst schreef Ivanka op voorwaarde dat hij tijdens het voorlezen niemand in een of beide billen zou knijpen.
Het ergerlijk gehannes met zijn worstvingertjes kreeg ze helaas hem niet op tijd afgeleerd.

gravatar

Ik was geïntrigeerd door de gezichten van het clichématige ‘eenheid’ uitstralende levende decor achter hem.
– De immer ‘bewonderende’ blik van Pence.
– De wanhoop en de gaap verborgen achter de ‘glimlach’ van Ryan.

Let maar eens op. Zolang Trump er nog is (3 maanden?) zul je Pence iedere keer zo zien staan.
Tenzij hij ook ontslagen wordt natuurlijk.

Reageer
gravatar

Trump is altijd geschikt om het schreeuwende domme voetvolk af te leiden van waar het om gaat vandaag, de Nederlandse donorzwendel.

gravatar

Net zoals de NAM aardbevingen veroorzakend de bodem afschraapt voor de laatste beetjes gas, probeert de wanhopige gierige oude, de Dracula, garde haar leven te rekken met de organen van de Nederlanders.