Youtube - Samatha Schuerman

Davey heeft zijn mancave laten inrichten door zijn vriendin

‘In deze smaakvolle ruimte kan ik helemaal mezelf zijn’

Om samen met vrienden te kunnen gamen, kreeg Davey (26) op zolder zijn eigen mancave. Hij liet de ruimte heel smaakvol inrichten door zijn vriendin Tessa. Fijn, een plek waar hij zich terug kan trekken, lekker zichzelf kan zijn en met een turquoise sierkussentje in zijn rug voetbal kan kijken.

Davey doet de deuren van een alleraardigst kastje open en tovert zijn 13 inch televisie tevoorschijn. Geschrokken kijkt hij naar het tapijt. “Kun je misschien je schoenen even uitdoen voor je binnenkomt?” Hij maakt zijn vinger nat, veegt een paar keer over het tapijt en legt direct twee onderzetters op tafel. Daarna rommelt hij wat met een blender. “Mangosmoothie?”

Beneden in de huiskamer vertelt vriendin Tessa dat ze Davey zijn eigen plekje gunt: “Ach ja, je weet hoe mannen zijn hè. Dan willen ze even onder elkaar zijn om stoere mannendingen te doen zonder tussenkomst van de vrouw. Een keer in de zoveel tijd kan hij dan even lekker lomp Kamillethee drinken met zijn vrienden. Hoe sneu ik dat eigenlijk ook vind, ik wil niet die vriendin zijn die haar vriend geen ruimte geeft.”

Sommige dingen doe je liever zelf. Je mancave inrichten bijvoorbeeld. Maar waarom zou je zoiets belangrijks als je bankzaken dan uitbesteden? Met Moneyou regel je al je financiële zaken heel gemakkelijk zelf. Geen gedoe!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een mancave op zolder?
Kan je nagaan hoever ze bij die bank los zijn van de werkelijkheid.

…Laten ze eerst hun ICT beveiliging maar op orde brengen.

Reageer
gravatar

Is dat die bank die we met z’n allen tweedehands hebben gekocht om ‘m na een paar jaar weer met veel verlies terug te verkopen?