Feyenoord / YouTube.com

Van Persie wil met Feyenoord nog 1 keer de play-offs voor Europees voetbal in

‘Ik kom hier niet om af te bouwen’

Robin van Persie is na twaalf jaar terug bij de club waar hij doorbrak: Feyenoord. En niet zonder ambitie: bij de perspresentatie gaf hij meteen aan nog 1 keer met Feyenoord de play-offs voor Europees voetbal te willen halen.

“Ik ben hier niet alleen gekomen om af te bouwen”, sprak de spits. “Ik zou het zo mooi vinden om nog 1 keer zesde of zevende te worden in de competitie, en dan play-offs te spelen. Natuurlijk, ik heb in mijn carrière veel mooie wedstrijden gespeeld, maar om met Feyenoord in de play-offs te verliezen van Vitesse of PEC Zwolle of zo, dat is het mooiste wat er is.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat kan Van Persie niet menen, verliezen van de topper Pec Zwolle in de play-offs. Ik denk dat hij bedoelt in de voorronde van de Europa Leaque tegen Sevilla ofzo…verliezen. Verder moet hij volgend seizoen Feyenoord afhelpen van het Ajax-syndrome, steeds maar het Legioen teleurstellen met verlies.

Reageer