kivnl / Shutterstock.com

1314 misdrijven opgelost door DNA-onderzoek onder Feyenoord-supporters

Initiatiefnemer Opel blij met bevestiging: 'geweld zit in hun bloed'

Een geweldige doorbraak in het gebruik van DNA-onderzoek bij het oplossen van misdrijven. Bij een onderzoek onder 168 Feyenoord-supporters kwamen 1314 misdrijven aan het licht.

Initiatiefnemer Opel, shirtsponsor van Feyenoord, is bijzonder tevreden over de resultaten: “We wilden weten of er een Feyenoord-gen is dat ervoor zorgt dat je onder het mom van clubliefde de ergste delicten kunt plegen, en dat blijkt zo te zijn”, vertelt een trotse woordvoerder.

Onder de 116 opgespoorde criminelen bevonden zich supporters die slechts één keer de fout in gingen, maar ook veelplegers. De misdrijven varieerden van kruimeldiefstallen tot ernstige geweldsdelicten en meervoudige verkrachting.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Natuurlijk zijn er bij Feyenoord ook zwak-socialen zoals bij Ajax de F-side. Die zitten doorgaans dicht in de buurt van de skyboxen waar ook verderfelijk volk huist. Alle sporten zijn vergeven van sponsors, van wedkantoren in Nederland en in China, van bankiers, van beleggers met voorkennis, van accountants en van andere categorieën gespuis waar de FIOD maar geen vat op krijgt. Maar om nou alléén Feyenoord-supporters te betichten van geweldsdelicten is wat kort door de bocht. De fine fleur van vermogensdelinquenten en belastingvluchters
verschuilt zich onder ABN-vlag en onderscheidt zich door het ‘hete aerdappel-accent’ dat usance is onder de hogere echelons der AJAX-aanbidders.

Reageer
gravatar

Er doen ook veel negatieve verhalen de ronde over Rotterdam, daarom is het goed eens de positieve kanten te belichten.

gravatar

mijn beleving is dat Rotterdam-Zuid hetzelfde is als Amsterdam-Noord. Je kan zeggen dat je in een grote wereldstad woont, maar eigenlijk is het gewoon een ander gehuchtje

gravatar

Scharrelei, ovulatie,
Vent opzij, laatste creatie.
De bal is in het maar net,.. paal geraakt.
Penalty, hoekvlag, bijtenspel in de tepel.
Hoekvlag verwikkeld, scheids overduidelijk buiten de lijnen.
Wave om ballen af te koelen, de zijne!