Het weerbericht voor de kamer van Sophie

Zomerse temperaturen verwacht

Zomerse temperaturen deze week in de kamer van Sophie. De minimumtemperatuur komt uit op 24 graden, waar 2 graden normaal is voor de tijd van het jaar. ‘s Nachts blijft het kwik stabiel op 24 graden.

Het mooie weer wordt verklaard door een hogedrukgebied in het oosten van Sophies kamer, ter hoogte van de radiator. Door dit hogedrukgebied is er geen kans op neerslag. Sophies kamer lijkt een bijzonder droge maand tegemoet te gaan, waar normaal gesproken toch wel zo’n 85 millimeter neerslag valt in december.

De verwachting van Sophies vriend is dat de warmte ook de rest van de winter zal aanhouden. Hij raadt bezoekers aan truien en mutsen thuis te laten. Liefhebbers van de Elfstedentocht zullen volgens hem ook dit jaar weer worden teleurgesteld. “Het moet wel heel gek lopen, willen we dit jaar een Elfstedentocht krijgen in Sophies kamer.”

Is het deze winter thuis lekker warm? Dan kun je wel wat verfrissing gebruiken. Sprite is ook in de winter de ideale dorstlesser!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *