GaudiLab / Shutterstock.com

Journalisten walgen opnieuw van smeuïge nieuwsverhalen die Trump hun schenkt

'Wat Trump heeft gezegd is afschuwelijk, hier móet ik dus vanavond iets over zeggen'

Opnieuw heeft een uitspraak van Trump voor veel walging gezorgd bij journalisten die er een smeuïg nieuwsverhaal over konden schrijven. Die nieuwsberichten werden ook veelvuldig gedeeld op sociale media. Radiohost Dick Murphy van de zender ABC tweette voorafgaand aan zijn show: “Wat Trump nu heeft gezegd is echt opnieuw afschuwelijk. Hier móet ik dus vanavond iets over zeggen in mijn radioprogramma.” Het bericht werd geretweet door tienduizenden mensen die eindelijk hun walging eens verwoord zagen.

Een reporter van een groot Amerikaans dagblad mompelde: “Het is toch van de gekke, die smerige vent”, terwijl ze koortsachtig een hot take probeert te bedenken voor het momentum op Twitter van het verhaal weer weg is. Haar onderzoeksjournalistieke project naar de gevolgen van de nieuwe belastingwet pikt ze na het weekend weer op – eerst moet ze haar ongenoegen uiten.

UPDATE: Journalisten hebben hun walging even opzij gezet omdat Trump alweer iets bizars getweet heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Links(Hitlers NSDAP was ook een linkse partij) is de oorzaak van alle ellende van de afgelopen 50 jaar.Deze linkse facisten presenteren zich als de grote bestrijders van het fascisme, maar zijn in hun denken en handelen zo fascistisch als de pest.Die achterlijke linkse lozers, die zichzelf “anti fascisten” noemen, moeten ze eens in de spiegel kijken, dan pas zullen ze de echte fascisten zien…..

Reageer
gravatar

Had iemand dit destijds maar tegen Hitler gezegd, dan had hij niet zo’n hekel gehad aan communisten, had hij ons niet aangevallen en hadden jullie niet 50 jaar lang een vijandig Oost-Europa gehad!

gravatar

Volgens de nieuwe geslachtsneutrale taalregels luidt de kromme zin thans: “Het schenkt hè, zij (in meervoudige betekenis).”
Dat geldt voor geslachtsnamen van alles wat leeft, bloeit en groeit, dus is het voortaan: “Het met kutje schenkt het met piemeltje ei.”

gravatar

Conferences, improv, stand-up, cabaret, het doet me allemaal weinig meer. Maar een avondje Trump, daar ga ik toch eens even lekker voor zitten. Ik kom vaak niet meer bij. Dagelijks jolijt.

gravatar

Om tegen Trump te zijn is een open deur intrappen, die zijn er genoeg.

De norm bepaalt wat absurd is. Als mensen mondiaal mentaal zijn vastgeroest, wordt de waarheid ook steeds onbeschofter.

Reageer
gravatar

Dan zeggen ze in de middeleeuwen of in de vroege eeuwen na Christus had je ook van die massamigratie. Ja maar daarom is er socialisme, dat er niet na een tegenvallende oogst of economisch succes gelijk hele massa’s met de hongerdood worden bedreigd of moeten emigreren. Daarom zou hier de tegenstelling van links-rechts moeten liggen. Helaas is dat niet zo. Taboe. Waarom zegt niemand dat?

gravatar

Heeft hij eindelijk getwitterd over het aantal vrouwen die hij minstens bij hun “pussy” heeft gegrepen? Minimaal zijn dat alle missen bij missverkiezingen plus alle mede- en tegenwerksters in zijn bedrijf en bij NBC in afgelopen decennia.

Reageer
gravatar

Het therapeutisch effect van deze schrijverij moet niet worden onderschat. Het omzetten van je diepe innerlijke walging in openbare gedachten heeft een reinigende werking op je ziel. Ook is het een daad van grootmoedigheid, die ons aller warme instemming verdient.

Reageer
gravatar

Ik droomde vannacht dat Trump met een vliegdekschip België aanviel en zelf het eerste schot loste, onder het motto ‘Be Determined’. Hij raakte alleen een opslagplaats voor turntoestellen.