Monkey Business Images / Shutterstock.com

Indringers met goede voornemens verdrijven inheemse bevolking uit sportschool

‘We hadden geen schijn van kans’

Onbezorgd leefden ze lange tijd in hun sportschool in Amstelveen. Er was harmonie tussen alle lagen van de samenleving. Maar begin januari veranderde alles voor de inheemse bevolking van Planet Fit: door een invasie van mensen met goede voornemens raakten ze hun sportschool kwijt.

“Ineens waren ze daar”, vertelt Berry (30), een van de verdreven inboorlingen. “We hadden geen schijn van kans. Ik rook al onraad toen ik zag dat alle cardioapparaten bezet waren, maar vervolgens zag ik ze ook in het krachthonk. Ik kon niks doen.”

Berry geeft het nog niet op. “In februari veroveren we ons grondgebied terug”, zegt hij strijdbaar.

.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

en dat terwijl het enige misverstand in de wereld hoort te zijn dat niet alle vrouwen weten dat het aanrecht hun enige recht hoort te zijn

gravatar

Iedere geboden kans is een splitsing. De impuls tot verandering mondiaal die enkel individueel van binnenuit kan komen wordt zo geïnterpreteerd dat de lieve maar relatief geïsoleerde mensen er enkel op komen zich fysiek te ontwikkelen, onbewust ervan dat die impuls voor iedereen hetzelfde is. Ik had het er pas over met iemand die het aan zijn hart had gehad, hij was als sensitieve tiener al begonnen zich fysiek te ontwikkelen toen hij niet het meisje kon krijgen dat hij wilde (trouwens een blessing in disguise). Toen hij vernam dat zijn beste vriend er met het meisje vandoor was waar hij verliefd op was, gaf hij het op en werd steeds meer fysiek gefocust. Ze vroeg hem daarna of hij nog maagd was. Ik zou het niet noemen als ik hetzelfde soort scenario niet zo vaak had gezien. Het is ook de richting die de massa is gegaan, met haar enorme focus op de sportschool als middel tot integratie.

Reageer
gravatar

Ik mag trouwens graag wandelen op de loopband met mijn vriendin. Hoe hard je ook loopt je blijft stilstaan.