Shutterstock - Anna Jurkovska

Auto naar vakantie overboekt

Zoontje Han (7) kan niet mee

Een ongelukkig toeval voor de 7-jarige Han. Hij zou met de rest van zijn gezin naar Frankrijk op vakantie gaan, maar de auto blijkt overboekt. Ter compensatie krijgt Han wat geld om de week mee door te komen.

“Sorry we hadden er niet op gerekend dat iedereen zou meegaan”, zegt vader Pierre – die ook verantwoordelijk was voor het boeken van de reis – terwijl hij de achterbak dichtklapt. “We raden je aan om te wachten tot de volgende auto naar Frankrijk. Die vertrekt over 365 dagen. In principe zit die ook al vol, maar er zijn altijd wel wat mensen die op het laatste moment afzeggen.”

Pieter (7), een vriendje van Han, wist gelukkig wél een plek in de auto te bemachtigen. “Zie je volgende week weer op school Han”, roept hij door het raampje. Hij zwaait nog even naar Han als de auto de oprit verlaat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moet tegenwoordig ook alles boeken, zelfs een volwaardige plek in je gezin. Straks kan ik in het weekend niet eens meer spontaan naar de maan om rustig een boek te lezen of Schotse hooglanders te aaien.

Reageer
gravatar

Pieter is een veel leuker kind.
Ik weet niet, ik heb ook wel iets met die naam.

Z’n ouders willen hem wel ruilen als Han belooft elke dag hun huis schoon te maken.

Pierre

Reageer
gravatar

Dit hele scenario van “Han alone” doet sterk denken aan een Amerikaanse film “Home Alone”: hebben Eikelboom en Van de Venis al licentierechten betaald aan Harvey Weinberg?