EmbraceWithin / YouTube.com

Artiesten voor Azië komen eindelijk met tweede album

Deugen aan Zee: na 13 jaar is tsunami-pop weer helemaal terug

De benefietband Artiesten voor Azië komt na 13 jaar eindelijk met een tweede album. De groep brak begin 2005 door met hun single ‘Als je iets kan doen’ over de tsunami-slachtoffers in Azië.

Na die eerste hit bleef het lang stil rond de pioniers van de tsunami-pop. Nu zijn ze terug, met hun nieuwe album Deugen aan Zee. De elpee bevat 14 benefietnummers, waaronder Fukushima Stay Cool, Mongolië Mon Amour, Alle Beetjes Helpen, Tai One, Ik Ben Bekend en Himalaya Jippie Jippie Jee.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gisteren een YouTubekanaal gemaakt. Want ik denk dat dat leuk is. Met filmpjes van dingen die ik doe en zo. Eén van mn vrienden zij gisteren dat het gaaf is om viral te gaan. Maar hoe gaat? Ik kan die knopjes niet vinden Kunnen julie mij helpen?

Reageer
gravatar

Heb je een vriendin?
Meteen voor de camera wegdoen. Zorg dat ze huilt.
Voor jezelf: vaselinetranen.

Deel 2
Weer bij elkaar komen. Zorg dat ze huilt.
Doe zelf maar gek ofzo. Kun je een kunstje?

Algemene adviezen
– Noem jezelf voortaan invloeënzer. In-vloe-en-zer.
– Zeg dat je ontzettend van je kijkers houdt. ‘Ik zou jullie nu allemaal willen knuffelen!’
– Zorg dat je voor geld een blikje Ret Boel in beeld houdt en opdrinkt. Inhoud van tevoren weggooien en door water vervangen. Je wilt wel gezond blijven.

gravatar

O fijn dankjewel mediaadvies. Ik zal eens kijken. Maar ik heb dat viralknopje nog steeds niet. Nou maakt ook niet uit, ik doe eerst wel wat gekke opvallende dingen. Chek me!

gravatar

Ik zit nog steeds te wachten op het volgende album an de definitieve doorbraak van One day fly. Jewel get nummer “I wannabe a one day fly” moeilijk te overtreffen zal zijn.

Reageer