Shutterstock

Trump: ‘Rusland-onderzoek partijdig want over Alexander Pechtold hoor je ze nooit’

Opnieuw een flinke uithaal van Donald Trump tegen speciaal aanklager Robert Mueller: de Amerikaanse president neemt het Mueller kwalijk dat hij geen onderzoek heeft laten uitvoeren naar het appartement van Alexander Pechtold.

“Mueller is al maanden bezig mijn zogenaamde samenwerking met de Russen te onderzoeken. Intussen heeft Alexander Pechtold van een Canadese diplomaat een appartement cadeau gekregen, maar daar hoor je hem niet over. Erg vooringenomen,” vertelde Trump bij Fox and Friends. “Een appartement van 135 duizend euro in Scheveningen, Greedy Alexander schaamt zich nergens voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer John,

Het meisje Mieke met prachtig blond haar, hemelse blauwe ogen, een schitterende glimlach, ellenlange slanke bennen, volmaakte tieten, lekkere billen en een rank figuur heeft de volle aandacht.

Vertaald uit her Russisch door de heer Viesman.

gravatar

Een appartement is toch een beetje als een topvoetballer. Soms wil je er gewoon vanaf.

Die transfersom valt meestal wel mee, maar daarna komen de echte kosten.

Het maandsalaris of de kosten van de Vereniging van Eigenaren.

Reageer
gravatar

Nou, ik schat dat die kosten ruimschoots gedekt worden door hoeveel dat jutje méér waard is dan die zogenaamde 135.000 €.

Laten we inzitten op 200.000 – 300.000 €.
Veilingmeester Pechtoch, wat denkt u?

gravatar

Het is niet te geloven dat nog niemand vragen heeft gesteld over de prijs van dit Scheveningse appartement. Voor die prijs heb je hooguit een opknappertje op de begane grond in een onaangename achterbuurt. Politici liegen met iedere ademhaling, zeker die van D66. En de fiscus gaat in deze belastingfraude graag mee, maar die wordt traditioneel beheerd door de VVD. De vestzak-broekzak coalitie.

Reageer