Bert wil alleen Twister spelen als hij de bank mag zijn

De kinderen van Bert zouden graag een keer Twister spelen, maar uiteindelijk komt het er nooit van. Hun vader wil namelijk alleen meedoen als hij de bank mag zijn en dat is in de praktijk lastig.

Dochter Bregje (13) heeft het spel al een paar keer tevergeefs uit de kast getrokken. “Van vriendinnetjes hoor ik supergrappige verhalen, dat ze helemaal in de knoop gedraaid waren enzo. Maar wij kunnen ons er niks bij voorstellen.” David, de oudste van het stel, heeft de hoop opgegeven dat ze ooit als gezin de rechterhand op blauw mogen zetten.

Vader Bert is onvermurwbaar: “Ik houd nu eenmaal graag zelf de touwtjes in handen, dat zit in mijn aard”, zegt hij. “Ik wil graag weten waar mijn handen en voeten heengaan. Als iemand anders de bank is kun je zonder dat je het zelf doorhebt zomaar met je rechtervoet op geel belanden terwijl je linkerhand nog op rood staan. Dan ben je gewoon de controle kwijt. Dat gevoel van zelfstandigheid wil ik mijn kinderen. Dat is ook iets wat ik mijn kinderen wil meegeven. Een gevoel van zelfstandigheid. Later zullen ze me dankbaar zijn.”

Bert heeft gelijk: je kunt je bankzaken prima zelf regelen. Bij Moneyou gaat dat heel gemakkelijk en snel. Geen gedoe!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moneyou, staat bij mij bovenaan in de lijst van belachelijke commerciële namen. Een zogenaamd lollige nikszeggende Engelstalige samentrekking van geld en jij uitsluitend voor jeugdige Nederlandse klanten van AbnAmro.

Dwaas is bijvoorbeeld ook de half-Engelse prietpraat als “Check onze laatste challenges over producten en features en plaats je idee” en “dé plek voor financiële creatievelingen en tech savvy professionals om mee te praten over de ideale bank”.

De Nederlandse reclamemaker Commercial Advertising Creative Producer of zoiets die dit gedrocht heeft bedacht, dient onverwijld te worden ontslagen vanwege wanprestatie en belediging van de Engelse taal.

Reageer
gravatar

Beste oom Steeds,

U bent met beide beiden gestonken in deze flauwe grap van De Speld.
Zo’n door en door Nederlandse en door onze overheid geredde bank als ABN AMRO zal immers toch nooit haar Nederlandse klanten in kromme bewoordingen met popie-jopietaal toespreken. Ze zou zich immers eeuwig ongeloofwaardig maken.

gravatar

Correctie

Beste oom Steeds,

U bent met beide benen ingestonken in deze flauwe grap van De Speld.

Zo’n door en door Nederlandse en door onze Nederlandse overheid geredde bank als ABN AMRO zal immers toch nooit haar Nederlandse klanten in kromme bewoordingen met popie-jopietaal toespreken.
Ze zou zich immers eeuwig ongeloofwaardig maken!

gravatar

Het wil niet goed gaan vandaag. Dat is waarschijnlijk het gevolg van het spannende wachten tot na het weekeinde op de bevalling van de maagd Maria.
De spannende vraag is of het dit jaar een jongen of een meisje zal zijn.

Correctie

Polleke, Laat jouw reactie voortaan enige tijd bezinken voordat jij ‘m publiceert viraal laat gaan. Dat voorkomt fouten., zoals ABN AMRO maakte met haar onbezonnen initiatief.

gravatar

Dat gevoel van zelfstandigheid wil ik mijn kinderen.

Dit soort onduidelijkheden die banken en verzekeraars richting hun klanten hanteren is precies de reden waarom je voor je bankzaken een specialist moet inschakelen!

We zijn de woekerpolissen, Liborschandalen en staatssteun nog lang niet vergeten.

Reageer