Niels trouwt met zijn Twitter-vijand: ‘We waren toch al onafscheidelijk’

Jarenlang gingen Niels en Boudewijn tegen elkaar tekeer op Twitter. Dag in dag uit bestookten ze elkaar met haat. Vorige week zijn de twee in het huwelijksbootje gestapt.

“Ik besefte ineens dat ik veel meer tijd aan Bou besteedde dan aan mijn toenmalige vriendin”, vertelt Niels. “We waren praktisch onafscheidelijk. Ik werd gek van het idee dat hij er niet meer zou zijn.” Voor Niels was het zonneklaar: zonder Boudewijn wilde hij niet verder in dit leven. Ze verloofden zich afgelopen zomer.

Boudewijn: “Het aanzoek was heel bijzonder. Ik had hem die middag getweet dat hij moest komen vechten als hij durfde. We ontmoetten elkaar bij een voetbalveldje achter mijn oude middelbare school. Toen we elkaar aankeken voelden we precies hetzelfde. Ik weet nog dat Niels tegen me zei: ‘Vorig jaar scholden we elkaar uit met kerst, ik kan niet wachten om het straks samen te vieren’. Die bevestiging, dat was een van de mooiste momenten uit mijn leven. Toen wist ik dat het goed zat. Met hem wil ik voor altijd samen zijn.”

Wees ook eens lief voor elkaar. En geef net als Tele2 love love love deze kerst. Want liefde is het medicijn tegen online haat. #hatersgonnalove


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klopt niks van, Steeds!

Toen ik nog jong was haatte ik mijn oudere broertje en vooral zijn vriendjes. Nu ben ik er dol op.