VVD / YouTube.com

Integriteitscommissie VVD gaat uitbreiden

Partij gaat koploperspositie versterken

Heugelijk nieuws voor de VVD: de integriteitscommissie van de partij gaat uitbreiden. Om de koploperspositie te versterken gaat de partij extra afdelingen inrichten en meer personeel aannemen.

Deze stap is niet meer dan logisch, legt fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. “We zijn momenteel op veel verschillende terreinen actief: buitensporige declaraties, controversiële bedrijfsovernames, zelfverrijkingen, lekken, omkopingen, corruptie, witwaszaken, het op grote schaal kweken van hennep, belangenconflicten, illegale verhuren, verdwenen bonnetjes en noem zo maar op. Nu doet slechts één team onderzoek en het is tijd om op te schalen en meer agile te worden. Zo kunnen we de markt beter bedienen.”

In totaal komen er 1500 nieuwe mensen bij de integriteitscommissie van de VVD te werken. De nieuwe kantoren komen te staan in Apeldoorn, Groningen en Sittard. “Om maatwerk te kunnen leveren moeten we overal in het land vertegenwoordigd zijn,” legt Dijkhoff uit. “Als er ergens in de provincie een malafide wethouder uit de bocht vliegt, zijn we straks direct ter plaatse. De klantvraag hebben wij leidend gemaakt. We passen ons aan om in deze snelle tijd optimaal te presteren.”

“We hebben een aparte ruimte ingericht voor een startup waar onze jonge mensen nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen”, vervolgt Dijkhoff. “We zijn een innovatieve commissie die uitdagingen van de toekomst niet uit de weg gaat. We denken dat het voor 2020 mogelijk is om zo gericht te werk te gaan dat iemand met een dubieus verleden niet eens wordt aangenomen.”

De commissie wil zich ook meer internationaal gaan oriënteren. Dijkhoff: “Op den duur willen wij uitbreiden naar Zuid-Europa en daar de concurrentie aangaan met de integriteitscommissie van de Franse partij Les Républicains.”

Bij de integriteitscommissie van de VVD werken momenteel 6 mensen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Integriteit is de persoonlijke eigenschap, karaktereigenschap, van een individu die inhoudt dat de betrokkene eerlijk en oprecht is en niet omkoopbaar. De persoon beschikt over een intrinsieke betrouwbaarheid, zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties.

Geen VVD er die dit snapt.

Reageer
gravatar

Zeker niet met een getefaliseerde op hol geslagen Robot aan het bewind, die niet eens werkt volgens de 3 wetten der Robotica (a la Assimov) .

gravatar

Speld wat is het toch KUT dat reakties herhaaldelijk niet geplaatst worden, terwijl ze blijkbaar wel aankomen gezien de melding ‘dubbele reaktie’.

Wat proberen jullie nou tegen te houden?

Met een eigen GROTE BEK op het vlak van satire en meningsuiting.

Reageer
gravatar

Geachte heer/mevrouw Even,

De hoofdredactie van Speld kan u verzekeren dat wij alle reacties direct onder het bovenste artikel plaatsen, ongeacht of u wellicht reageert op een daaronder getoond artikel. Wij hopen u hiermee optimaal van dienst te zijn.

Wilt u dat uw reactie specifiek bij een bepaald artikel terecht komt, dan staat het u vrij dit artikel rechtstreeks via de hoofdpagina op te roepen, alvorens te reaguren. Met de groeten van onze ICT-afdeling.

gravatar

Ja ja, mooi verhaal weer. Een hele nieuwe generatie effectief leren googelen om te zien wat voor een tuig men aantrekt.

Het is veel effectiever om die hele VVD aan te merken als zijnde een criminele organisatie. Dan kan gelijk de Plukze-wet in werking treden om het gajes bij de enkels te pakken en leeg te schudden. Bovendien het uitvaardigen van een levenslange ontzegging van het uitoefenen van een bestuurlijk ambt, op welk niveau dan ook. Want één ding is zeker: Er zijn VVD’ers die al tegen de lamp zijn gelopen en die andere die dat binnenkort gaan doen.

Kortom, interneren dat geteisem.

Reageer
gravatar

Heb vernomen dat ze met moeite 6 man gevonden hebben en die moesten de volgende test afleggen; Al hun handelingen die moreel hoogstaand waren projecteren op een stukje papier maar ook alles projecteren wat ze gedaan hadden wat moreel laagstaand was. Om er zeker van te zijn dat er mensen hierin zouden slagen werd als contragewicht op de schaal een witte veer gekozen en zo kwamen ze met veel moeite aan 6 man. Nou ik zou ingezet hebben op maximaal 3, dat er 6 een moraal soortelijk gewicht hebben hoger dan een veer, vind ik toch knap

gravatar

Graag zou ik solliciteren naar een leidinggevende rol in Zuid Nederlandse drugscircuit. Ik zie hier een mooie groei markt voor de VVD in bijvoorbeeld gemeente raden.

Reageer
gravatar

Euh, nou ja, vrijdagavond keek ik naar het gesprek met de minister-president bij de NPO. Toevallig nam ik vorige week via iemand contact op met de AIVD en dhr. Rutte zat mij daaruit letterlijk te citeren op de nationale televisie.

Nu is het misschien een ideetje voor u, alsmede de gehele Nederlandse overheid, om geen betrouwbare informatie te delen met beste Mark. Dit omdat hij duidelijk zijn smoel niet dicht kan houden.

Nu moet ik er weer gauw vandoor want de kerkdienst vangt zo aan.