Thibaut Peraldi / YouTube.com

Stefan (16) wil gewoon slagroom spuiten en ballonnen ophangen in speeltuintje

Stefan is de dupe van slecht imago lachgas

Stefan baalt ervan dat het ministerie van Volksgezondheid de verkoop van lachgaspatronen moeilijker wil maken. Hij wil namelijk gewoon een taart versieren met slagroom en ballonnen ophangen in het speeltuintje in Ridderkerk-Drievliet.

Volgens Stefan is het een kleine groep die het verpest voor de rest. “Mijn vrienden en ik maken graag een feestje van de kleine pauze. Ik word gewoon een half minuutje helemaal blij als we de buurt hier met wat ballonnen en een mooie slagroomtaart opleuken. En als we weggaan, laten we alle versieringen liggen. Zo kan iedereen zien hoe gezellig we het hadden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *