rtvrijnmond / YouTube.com

Wilders: Moeilijk om geschikte mensen te vinden als beginnende partij

‘Vergeet niet dat de PVV pas elf jaar bestaat’

Geert Wilders betreurt het dat hij de PVV-lijsttrekker in Rotterdam al na één dag heeft moeten wegsturen, maar hij vraagt ook om begrip. Volgens de PVV-leider is het voor een beginnende partij moeilijk om geschikte mensen te vinden.

“Vergeet niet dat de PVV pas elf jaar bestaat”, zegt Wilders. “In de opstartfase waar we nu in zitten, komen er natuurlijk allerlei opportunisten op ons af. Het is onvermijdelijk dat je dan een keer in de tweede stad van Nederland een extreemrechtse Holocaustontkenner als lijsttrekker presenteert. Als we wat langer meedraaien, kunnen we dat soort incidenten voorkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu de groep nederlandse fascisten bezig is over te lopen naar Baudet, is de PVV een marginale partij aan het worden. Vandaar dat Wilders naast shekels nu ook roebels moet accepteren.

Reageer
gravatar

Word het niet eens tijd om een democratisch bestuur te kiezen bij de PVV en niet als een alleenheerser deze partij te besturen. Niet dat ik het eens ben met deze partij maar het zou als enige partij zonder bestuur wel meer invloed hebben op het aanstellen van kandidaten.

Reageer
gravatar

Er is niet 1 normale politicus in dit land te vinden.
Alleen doordat ieder vergelijk weg is denkt iedereen dat ze min of meer normaal zijn.
Alleen in het vergelijk met Hitler zien ze er normaal uit. Het enige punt, en dan mag je van geluk spreken.

Reageer
gravatar

Het kraken van een kritische noot op dit forum is alleen voorbehouden aan hen met intuïtieve kennis van het verborgene.