Shutterstock - Bbernard

Leuk voor de feestdagen: zo maak je zelf koffie!

Je hoeft niet de hele dag in de keuken te staan

Een oeroud dilemma: wat moet je voor het kerstdiner zelf maken, en wat kun je ook best kant-en-klaar kopen? Je wil graag een persoonlijke touch, maar hebt ook geen zin om de hele dag in de keuken te staan.

Wij hebben de ideale oplossing: met dit recept maak je heel eenvoudig zélf een oppeppende, warme drank voor na de maaltijd. Dan kun je de rest van het diner prima ergens afhalen, want je gasten zullen het alleen maar kunnen hebben over jouw zelfgemaakte koffie.

Ingrediënten:
– Koffie
– Water

Doe de koffie in kopjes, kook water in een waterkoker of steelpan, en schenk het over de koffie. Aan tafel!

Koffie hoeft niet ingewikkeld te zijn om goed te smaken. Met NESCAFÉ AZERA maak je thuis de lekkerste koffie. Daar heb je niet eens een machine voor nodig!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat mooi dat zo’n typisch, kinderlijk uitziend, blond Nederlands meisje en een Arabier samen kerstmis vieren. Men ziet hieraan hoe de verschillen in cultuur toch overbrugd kunnen worden. Ontroerend ook hoe ze zelf koffie kunnen zetten en samen opdrinken onder de kerstboom om wellicht op verantwoorde wijze een gezin te stichten. Deze mensen laten zien dat alle geloven naar hetzelfde doel leiden. Hoe mooi dat deze jonge mensen elkaar op deze wijze hebben gevonden.

Reageer
gravatar

Ik heb gehoord dat de Nederlandse vrouw seksueel graag op autoritaire wijze overmeesterd wordt. Ze wil echt het gevoel hebben dat ze gewild is. Daarom is NESCAFÉ AZERA zo geschikt, een Espresso met een zachte cremalaag en een vol aroma door de toevoeging van fijngemalen arabica koffiebonen.
NESCAFÉ AZERA Espresso combineert een levendige smaak met een intense volheid.