FaceMePLS, chee.hong, Laurent Granier, Nora Morgan, momo / Flickr

Vijf plekken om te bezoeken voordat mensen zoals jij ze komen verpesten

5. Carnaval in Noord-Brabant

Er zijn nog een aantal plekken op aarde die nog niet helemaal verziekt zijn door het massatoerisme. Maar lang zal het niet meer duren voordat mensen zoals jij deze plaatsen onherkenbaar komen veranderen. Snel bezoeken nu het nog kan dus. Dit zijn onze tips:

1. Gletsjers in IJsland

De gletsjers smelten razendsnel, dus als je slim bent pak je het eerstvolgende vliegtuig naar IJsland om de CO2-uitstoot met je eigen ogen te ervaren. Kom met al je vrienden gletsjers bekijken nu ze nog niet verdwenen zijn door al die vliegtuigtripjes naar gletsjers in IJsland.

2. Cuba

Oude Amerikaanse auto’s, sigarenrokende revolutionairen en afbeeldingen van Che Guevara op elke straathoek: het lijkt wel alsof de tijd stil is blijven staan in Cuba. Maar het land is zich in rap tempo aan het liberaliseren, dus binnenkort wordt het land overspoeld door hebberige westerlingen die het land bezoeken omdat het nog zo lekker authentiek (lees: goedkoop) is. Snel nog even bezoeken dus!

3. Barcelona

Het stadsbestuur is van plan Airbnb te verbieden omdat de Barcelonezen opportunistische types zoals jij liever niet meer in hun stad willen hebben. Dat betekent dat een verblijf in Barcelona voor jou binnenkort onbetaalbaar wordt, dus boek nog snel even een airbnb’tje nu het nog kan.

4. Een weeshuis in Ghana

In het Ghanese dorpje Anwiakwanta staat een weeshuis waar Europese jongeren af en toe Engelse les komen geven. De autoriteiten hebben nog niet ontdekt dat de weeskinderen die er wonen gewoon nog beide ouders hebben en dat ze bovendien al prima Engels spreken, maar lang zal dat niet duren. Snel nog even gaan voordat je humanitaire droom in duigen valt.

5. Carnaval in Noord-Brabant

Tot voor kort was carnaval een leuk feestje voor de inwoners uit het zuiden van het land. Maar elk jaar komen er meer doorgesnoven lul de behangers uit de Randstad op af die het voor de Brabanders komen vergallen. Dikke kans dus dat ze er binnenkort een punt achter zetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad zijn al deze evenementen gerelateerd aan carnaval. Niet alleen komen de buienstaanders naar het carnaval, het carnaval beweegt zich tot in alle uithoeken van de planeet.

Reageer
gravatar

Ik heb je maar 1 plusje gegeven.

Ik ben benieud wanneer “de kloosterplaats” in Schiedam verder vorm gaat krijgen. In carnavalstijd te noemen “het gat van Bolmers”.

gravatar

Mijn gat houdt niet van frivoliteiten zoals het te laten overspoelen door vergallers van waar dan ook. Bovendien staat agent Bertus met een klewang klaar om de galbakken de hersens in te slaan, na eenmaal te hebben meegedeeld dat er niets te zien is en er rustig dient te worden doorgelopen.

gravatar

Een punt zetten achter Carnaval? Eg niet.

We hebben al contact gelegd met een groepje inwoners van Dokkum en die gaan in die periode alle bussen met Carnavergallers tegenhouden op de snelweg.

Bewezen effectief.

Reageer