Radu Razvan / Shutterstock.com

Chris Froome richt astmafonds op: Livefroome

Om geld op te halen brengt hij polsbandjes op de markt

Chris Froome wil het boegbeeld worden van de strijd tegen astma. De wielrenner heeft daarom een astmafonds opgericht: Livefroome.

“Er zijn nog steeds mensen die geen toegang hebben tot prestatieverhogende middelen als ze een berg op fietsen,” legt Froome uit. “Met dit fonds hopen we genoeg geld op te halen om ervoor te zorgen dat niemand ooit zonder salbutamol komt te zitten in de derde week van een grote ronde.”

Om geld op te halen, brengt de Livefroome Foundation polsbandjes op de markt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarde Chris, wat een mooi idee. Maar vraag je eens af, is het nu echt nodig om die berg op te fietsen? Ik begrijp dat je dat nu eenmaal zo gewoon bent, maar stel je deze vraag eens: Wat als ik nu eens beneden blijf? Misschien staat je huis wel op die berg. Dat is dan wel lastig, maar gaat er ook niet gewoon een bus? Nu ja, kijk maar wat je er mee doet. Big bear hug, LL

Reageer