nwvfoto / Youtube.com

Gemeente Haarlem strooit weg met karamel-zeezout

Strooimiddel is bijna 100% slaafvrij

In Haarlem hoeven automobilisten niet te vrezen voor een gladde en onsmakelijke weg. De gemeente heeft namelijk gestrooid met karamel-zeezout. Het strooimiddel is volgens Haarlem “bijna 100% slaafvrij”.

De gemeente Haarlem strooit niet in de hele stad met karamel-zeezout: een aantal straten in de Spaarnestad zal als limited edition sneeuwvrij worden gehouden in de smaken cookie dough, crispy kokos en vegan mayonaise.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het kader van de volksgezondheid in het algemeen en het terugdringen van de kosten in de zorg in het bijzonder, is het een prima idee om de totale voorraad cup-a-soup, inclusief die carrouselletjes van ze, over straten en stoepen uit te strooien.
Het spul is zo zout als de hel.

Met name de variant waarop het zakje ‘kip’ en ‘kiplekker’ staat, met van die kleffe ringetjes en harde stukjes erin, geeft licht in het donker, waarmee het zicht op de weg bij bijvoorbeeld sneeuwjachten aanzienlijk verbetert wordt.

https://tinyurl.com/yb69f9lx

Reageer