Gage Skidmore / Flickr

Trump dreigt zich persoonlijk in te zetten voor vredesproces

President gooit nog meer olie op het vuur

Een dag na zijn besluit om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël heeft Donald Trump nog meer olie op het vuur gegooid. De Amerikaanse president dreigt zich persoonlijk in te gaan zetten voor het vredesproces in het Midden-Oosten.

“Het bereiken van vrede tussen de Israëliërs en de Palestijnen heeft mijn speciale aandacht”, waarschuwde Trump. “Ik zal mij hoogstpersoonlijk inspannen om het vredesproces weer op gang te krijgen.”

Deskundigen vinden de uitspraken onverstandig. “Het is allemaal al zo gevoelig in die regio”, zegt Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks. “Als Trump dan ook nog eens dit soort opruiende taal gaat uitslaan, heb je de poppen natuurlijk al helemaal aan het dansen.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op FaceBook heb ik gezien dat de schrijver van dit artikel, Rudolf Julius, ook voor de Volkskrant schrijft. Hij werkt daar aan ZZP-er

Wat is dit voor een linkse propaganda van hem?

De Speld houdt zich niet aan zijn motto: “Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.”

Corrie.

Reageer
gravatar

Toch zie ik een belangrijke positieve karaktertrek die hem niet verweten kan worden: hij is namelijk niet hypocriet. Het hanteren van dubbele standaarden komen we bij hem niet veel tegen. Hij is namelijk openlijk corrupt (nepotisme, neveninkomsten, schimmig over zijn belastingafdrachten) en openlijk onwetend (very intelligent, greatest memory of all time). Hij is zelfs zo onwetend, dat hij nauwelijks nog weet welke van zijn leugens hij nu weer moet verdedigen, waardoor er eigenlijk geen ruimte meer is voor hypocrisie. Daarnaast is het eenvoudig zaken met hem doen, omdat hij zich zo gemakkelijk laat inpalmen (Xi Jinping, Chuck Schumer, Vladimir Putin).

Voor hem is in de reclame “Geschikt / Ongeschikt” van Defensie het vakje Ongeschikt git- en gitzwart.

Reageer