Gage Skidmore / Flickr

Trump belooft Palestijnen dat er voor hen niets verandert

'Jullie blijven tweederangsburgers'

Donald Trump heeft vandaag met premier Abbas gesproken om hem gerust te stellen. Volgens de Amerikaanse president gaat er niets veranderen voor de Palestijnen.

“Jullie blijven tweederangsburgers,” sprak de Amerikaanse president op rustige toon. “De muren blijven op dezelfde plek staan, net als de vluchtelingenkampen. Tegelijkertijd is er geen enkele reden om aan te nemen dat de bouw van illegale nederzettingen zal stoppen. Niks om je zorgen over te maken dus.”

Volgens Trump heeft het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad geen enkele invloed op het vredesproces. “Dat proces houden we gewoon in het slop.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fantastisch die exposure, voor de volgende verkiezingen gaat de Nederlandse ambassade ook naar Jeruzalem. Daarmee kan mooi de aandacht van de volgende lastenverhoging worden afgeleid.

Reageer
gravatar

Om te besluiten de VS ambassade naar Jeruzalem te verhuizen, was de controverse rond Sinterklaas – terwijl de Nederlanders cadeautjes uitpakten en de Speld bol stond van de hetze tegen de Heer – het geschikte moment.

Reageer
gravatar

Ach ach, grachtengordelaars Jochem van den Berg en Rudolf Julius proberen hun beperkte kijk aan ons op te dringen. Daar trappen wij ‘gewone Nederlanders’ niet meer in. Palestijnen c.q. moslims zijn aanslagplegers, daar is niet mee te onderhandelen.

Wij ‘gewone Nederlanders’ staan als één blok achter Israël. Dat hebben we altijd al gedaan en zullen het altijd blijven doen.

Mazzeltof Israël.

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou, zo’n vaart zal het niet lopen Corrie. De Tweede Kamer volgt traditioneel slaafs de voorschriften van onze multinationals, zoals in 1973, toen en nu waren principes er uitsluitend als verbale constructies met electorale garanties tot aan de deur: wij moeten allereerst denken aan onze handelsbelangen in de regio en aan onze betalingsbalans. En die verdragen geen harde politieke stellingname versus (vrienden van) onze olieleveranciers.

gravatar

Corrie, die ‘gewone Nederlanders’, kun je die 1 voor 1 aanwijzen, want het is onduidelijk wie er precies mee bedoeld wordt en wie niet. In die verhaaltjes van de Orange Judas trappen wij trouwens ook niet meer.

gravatar

Israëliërs hebben nog die VOC-mentaliteit!
Broedervolk!

Als we konden zouden we ze wat zwarte Pietjes leveren om Nederzettingen te bouwen in Palestijns gebied!
Zet ‘m op Bibi!!

Jan Peter