EnzoKnol / Youtube.com

5 lessen over de liefde die we kunnen trekken uit de verkering van Enzo en Dee

'Waar liefde is, is YouTube'

Dee en Enzo Knol zijn weer bij elkaar! Welke lessen over de liefde kunnen we trekken uit de puurste liefde die het internet rijk is?

1. Waar liefde is, is YouTube
In de liefde werkt het niet zo dat je het bewust uitmaakt, om de kijkers een soap voor te schotelen. Het is niet zo van dat je denkt, als je dit doet krijg je vet veel views. Je houdt van elkaar of je houdt niet van elkaar. Dingen gebeuren niet omdat het spannender is voor de kijkers, dingen gebeuren omdat je je zo voelt. <3

2. Oordeel niet zonder liefde en views in je hart
Mensen denken dat je het voor de aandacht doet, maar dat is echt niet zo, anders had je het wel voor jezelf gehouden, je doet dit niet voor de views. Zij hebben dit ook nooit eerder meegemaakt. Ze hebben trouwens geen product placement gedaan. Dingen gebeuren omdat ze zo voelen. Ze voelden zich eerst niet zo goed en nu voelen ze zich weer supergoed. Dus kijk ook eens naar je eigen gevoelens.

3. Liefde is ook gewoon iets geks doen in een video
Als het uit is tussen twee mensen en je komt daarna weer bij elkaar moet je met een hele leuke video komen. Je zwaait met je handen en je zoomt in als je een beetje cringey lacht en je snijdt heel snel naar het volgende shot en je pakt een hamer om die kerstbal in je oor kapot te slaan. Zooooo fkiiiinggggg blijjjjjjjjjjjjjjjjj❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dat ze weer bij elkaar zijn!

4. Met Knolpower en de liefde is niets onmogelijk
Als je eerst samen huilt voor de camera en dat het bij Humberto is besproken weet je bijna zeker dat het nooit meer goedkomt met de liefde. Zeker als iedereen met je meekijkt, want zo gaat dat op YouTube. Maar met Knolpower besef je je dat je toch gewoon weer samen wil zijn.

5. Liefde is dat de ene in de ander een influencer ziet
Soms voel je het even niet meer, dan mist het ‘sprankeltje’. Maar later zie je weer de ware influencer in de ander. En dan ben je weer superblij. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Nederlandse veiligheidsdienst was naar hem op zoek voor het lekken van geheime overheidsinformatie. Na een persoonlijk gesprek zag hij in dat hij zich beter kon verzoenen met Dee.

gravatar

Het ging waarschijnlijk over belastend materiaal met betrekking tot schending van de privacy en het scheiden van vuil.

gravatar

Liefde = haat. Haat = liefde. Naar alle maatstaven in honderd procent van de gevallen nu: en voor veel mensen was het kennelijk altijd zo. Als jurist weet u best wanneer de verdediging zich gaat beroepen op liefde.

gravatar

Meer likes, hits, clicks en Google Ads.
Welgemeend advies: negeren.

Voor de Speld had ik trouwens nooit van ze gehoord, dacht dat ze een verzinsel waren.
Maarnee, dit soort mongolen bestaan echt.
En er bestaan sukkels die ze interessant vinden.

Generatie #IK, #SELFIE.

gravatar

Zo is dat, meneer Wilders van de PVV is pas “important”. Hij gaat Nederland weer groot maken.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
I love him.️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Corrie.