Flickr - Kelly Stewart - CC BY 2.0

74% van de surprises gewoon een bal van papier-maché

Lijm in de meeste gevallen niet droog

In aanloop naar pakjesavond bracht onderzoeksbureau Motivaction in kaart wat mensen de afgelopen dagen in het geheim hebben geknutseld voor hun familieleden. 74% van de mensen maakte gewoon een bal van papier-maché.

Meer dan de helft van de ballen is beschilderd met verf, in vrijwel al die gevallen was de lijm bij het openmaken nog niet helemaal droog. In bijna alle gevallen wist de ontvanger van de bal blijdschap en dankbaarheid te veinzen.

De volledige resultaten van het onderzoek:
13% Schoenendoos met een bos erin
7% Grabbelton
5% Kartonnen gitaar
1% Een verlepte minion


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas moet ik me schuldig maken aan het feit dat ik ooit een verlepte minion cadeau heb gegeven. Zoals het spreekwoord gaat: “Je kunt niet overal goed in zijn, sommige mensen maken mooie surprises en anderen kunnen eigenlijk vrij weinig.” Ik kan me gelukkig prijzen dat ik tot de laatste categorie behoor.

Reageer
gravatar

In plaats van een Sinterklaas gedicht, En dan twee keer? Nou Tamara, die boodschap is in ieder geval goed overgekomen. Bij jou zit het wel Snor met de inspiratie.