Shutterstock / Evan El-Amin

Brengt de bekentenis van Flynn de arrestatie van Hillary Clinton dichterbij?

'Mueller komt steeds dichter bij de top'

Nadat Michael Flynn gisteren bekende dat hij in de campagne van Donald Trump aangestuurd werd om contact te leggen met Rusland, kan het volgens veel mensen niet lang meer duren: Hillary Clinton wordt gearresteerd.

Journalist Sean Hannity is er zeker van: “Mueller pakt het grondig aan, je ziet dat hij met Manafort en Flynn steeds grotere vissen pakt die nauwe banden hadden met Trump en Rusland. Dat kan maar één ding betekenen. Die gebruikt hij om de aanklachten te verzamelen voor het pakken van de grote vis op het einde: Hillary Clinton.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Speld is normaal satire maar sommige Trump supporters komen echt met dit verhaal. Flynn zou juist informatie hebben over Hillary. We leven in een tijd waar de werkelijkheid de satire inhaalt.

Reageer
gravatar

De realiteit is beperkt tot de adverteerders en de scholen. Daarbuiten heeft niemand enige waarneming. Die wordt hem continu en fundamenteel ontkend en al vroeg genoeg bij hem weggehaald. De professionele invulling van leugen op leugen is nog geen waarheid.
Je kunt nu al het nieuws exact aanpassen aan je eigen voorkeur aan de knoppen.

gravatar

Aan de ene kant moet het overal zo veel mogelijk over seks gaan, meer dan politiek kun je er niet in ontdekken. Aan de andere kant wacht je de inquisitie zodra je even mee lijkt te doen.