Bron: NOS

Hier is de volledige poule-indeling van WK 2018

Niet Nederland tegen Niet Nederland


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dat NIET iets voor een corrupt landen met een dictatoriale president die journalisten vermoordt en Niet-Zuid-Koreaanse dwangarbeiders zijn stadions laat bouwen voor een toernooi wat hij niet eerlijk verkregen heeft?

Dat verzin je toch NIET!

gravatar

Klopt Rob: het trieste is dat (bijna) alle Nederlanders met dat poule-idee worden grootgebracht: wie heeft er niet op kleuterlijke leeftijd met mama of oma de eendjes gevoerd onder de lokroep: “Poule, poule, poule”. Het poulen (een overerfde stamneurose) is dus genetisch gecodeerd.

gravatar

Toch mooi dat Sepp Blatter nog wraak heeft kunnen nemen op Van Praag door eindelijk eens een WK te houden waar Nederland afwezig is. Het heeft nogal wat gekost om al die Oranje Leeuwen te laten meewerken aan matchfixing; alle wedstrijden consequent verliezen. Want wat geef je die luie Leeuwen nou als afkoop? Een ton of 7, 8 de man, een nieuwe Lamborghini of een even dure pooierbak, een 4-kleurenvoorpagina in de Privé met een kortdurende doch hevige affaire met Yolande Kabaal Kaboem, Sylvie Prijsweis of Tietjana Simic of een andere golddigger? Zeg ‘t maar: de Chinese gokmaffia betaalt.

gravatar

De Speld mag best harde humor hebben, satire en (grof) leedvermaak

Maar dit?! Gaat echt t e v e r

Ik zeg t nog maar een keer: TE VER

Reageer