Martin Valigursky / Shutterstock

Heerlijk resort (******) op tropisch eiland dat jij je helaas niet kunt veroorloven

Fushi Pang Quam is een onvergetelijke ervaring maar helaas kun jij dat wel op je bleke pens schrijven

Onder de palmbomen nippen aan een orange-ginger margarita, terwijl je geniet van het uitzicht over de azuurblauwe zee. Heerlijk gemasseerd worden op de veranda van je luxebungalow aan dit hagelwitte strand. Wie wil dat nou niet? Het kan allemaal in het droomresort Fushi Pang Quam. Dat is niet voor iedereen weggelegd, en zeker niet voor jou, met jouw salaris.

Fushi Pang Quam ligt op Palamba, recent uitgeroepen tot het mooiste eiland in de Stille Oceaan. Het is de perfecte plek om tot rust te komen of voor een welverdiende time-out. Je kunt hier snorkelen tussen de clownvissen in een privékoraalrif. Of je kunt genieten van een vers gevangen, op houtskool geroosterde snapper door driesterrenkok Diego. Heerlijk, al moet ie waarschijnlijk keihard lachen als hij hoort wat jij verdient.

Deze verslaggever mocht alvast een kijkje nemen in luxe onderwater spa waar jij nooit een stap zult zetten. Hij mocht een midweekje heerlijk slapen op de fluweelzachte bedden die jij nooit zult beroeren. Hij liet zijn privébutler hem iedere avond een 62-jaar oude fles Château Pape Clément Blanc Grand Cru brengen, een wijn die jij nooit zult proeven, om die leeg te kieperen in het zand terwijl hij de zon in de zee zag zakken.

Kortom: voor een ieder die hier op vakantie gaat, inclusief deze reisverslaggever, zal een verblijf in Fushi Pang Quam een onvergetelijke ervaring zijn, maar helaas, dat kun jij wel op je bleke pens schrijven. Jammer, joh!

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zó actueel vanmorgen in de krant en nu al in De Speld: Geld mag weer rollen, Masters of LXRY. Nieuwe rijken laten geen gelegenheid voorbij gaan om minder bedeelden meedogenloos de ogen uit te steken; hadden ze maar lid van de VVD moeten worden. Holle champagnevaten klinken het hardst; natuurlijk moeten ze wel eerst worden leeggedronken. En ziet ‘met Rutte III’ is er een nieuwe ordening: Nederland als fiscaal belastingparadijs: de nieuwe god heet “Rijkdom’ en zijn profeet is Yves Gijrath ondersteund door zijn 12 trouwe discipelen, Gassan, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Bentley, Rolls Royce, Pétrus, Bollinger, LeCoultre, Louis Vuitton, (Karl) Lagerfeld, Hermes en Sotheby. One for all, all for one.

Reageer
gravatar

Vertrouwd asieloord voor witwassers, belastingvluchters en frauderende bankiers: de Seychellen. De kolonie Nederlandse expats aldaar en het plaatselijk consulaat geven u graag een sluiproutebeschrijving en een intake-formulier. Dat gaat zo: vestig u eerst fiscaal in Panama of de Kaaiman Eilanden, huur expertise in op offshore-constructies en ga van daar naar de Seychellen. Aangenaam belastingklimaat, gratis wegsluizen van uw tegoeden uit Nederland en alle medewerking van het Ministerie van Financiën. Gegarandeerd waterdicht.

gravatar

Wat een toestand; morgen ontvalt ons een Noord-Limburger, net op het moment dat er een waanzinnige lavastroom het toestelletje gevuld met een half getypt berichtje tot as verbrandt.

gravatar

Er komen allerlei leuke mensen zoals Zen.

Alle ongerepte stukjes natuur die wereldwijd zijn uitgezocht (en iedere keer wat anders) automatisch op uw openingspagina verschijnen worden aan alle kanten omringd door de grootste vuilstortplaatsen. De oorspronkelijke bevolking die in toenemende mate automatisch met een chip wordt geregistreerd moet echter nauwkeurig ieder stukje vuil wegen om niet zelf opgehaald te worden.
Ook met bubbelbad. Laten we de inheemse vrouwtjes niet vergeten. (Knipoog.)

gravatar

Goed zo Zen, zeg het ze maar eens recht in hun gezicht. Het is vreselijk om door die aliens ontvoerd te worden. Nog steeds heb ik last van geheugenverlies doordat ze me gehersenspoeld hebben. En dat nadat ze me ontmaagd hebben. Door jou heb ik de kracht weer gekregen erbovenuit te komen en me alles weer af en toe te herinneren.

gravatar

Zen,

Nu u het zegt, het kan ook andersom geweest zijn, dat ik de rollen heb verwisseld. Mijn geheugen is nog steeds niet helemaal in orde. Misschien was het ook eerst Zen in’t Veld die uit de ruimte kwam die op me heeft geëxperimenteerd. Ze leven in een andere ruimtetijdsdimensie. Ik geloof dat ze van mij de Eva wilden maken van een nieuwe mensheid. Ze kunnen zich niet voortplanten zonder ons aardse vrouwen. Daarnaast zijn de mannen van onze aarde toch mislukt. Er zijn echter veel meer vrouwen die het is overkomen, bovendien de aliens kunnen zich voordoen als mens, vandaar de toegenomen seksuele intimidatie.

gravatar

Mieke,

Avondje weg?
Licht aan en deur op slot.
Maak het inbrekers niet te makkelijk.
. doe net alsof u thuis bent.
. laat binnen en buiten een lamp aan.
. zorg voor goede sloten.

gravatar

Mieke,

Avondje weg?
Licht aan en deur op slot.
Maak het John niet te makkelijk
. doe net alsof niet thuis bent.
. laat binnen en buiten een lamp aan.
. zorg voor goede sloten.
– neem de tijd voor het fore play.