Ravage aangetroffen in ‘Help, mijn man is websitebouwer’

Zijn server ligt bezaaid met websites. Het zijn er zo veel dat hij het overzicht volledig kwijt is. De vrouw van Mario Smits is er helemaal klaar mee. Ze heeft het tv-programma ‘Help, mijn man is websitebouwer!’ ingeschakeld om hem te confronteren met zijn uit de hand gelopen hobby. Of de hulp gewenst is, zien we in de eerste aflevering van het nieuwe programma.

“Hij begint elke dag wel een paar keer aan een nieuwe site en rommelt maar wat raak. We hebben echt niet genoeg serverruimte om het allemaal op te slaan. Hij heeft de ene domeinnaam nog niet geclaimd, of hij begint alweer een nieuw project. Ik kan hier echt niet meer tegen”, aldus Sonja. Zelf ziet Mario het probleem niet zo: “Ik vind dit gewoon leuk om te doen. Als ik iets leuks tegenkom op straat, dan denk ik: hey, daar moet ik een leuke website over maken.”

“Hoe kun je in godsnaam werken in zo’n chaos?”, vraagt Mario’s vrouw zich terecht af als haar man zijn laptop openklapt. Op het scherm verschijnt een wirwar van (onafgemaakte) projecten van Mario: www.hobbelpaardenuit1964.nl, www.weidevogelsenvoetballers.nl, www.elvisleeft.com, www.groenmetgelebrievenbussen.net en www.puikekruiken.info. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Mario is eraan begonnen. Als de cameraploeg zijn huis verlaat, beginnen zijn ogen te fonkelen. Hij roept de cameraman nog snel na: “Heb jij eigenlijk al een goede website? Kleinekalecameraman.nl, is dat wat?”

TransIP biedt krachtige online tools om een website te lanceren, zoals WordPress Hosting en virtual private servers. Ook registreer je bij deze hostingprovider eenvoudig je favoriete domeinnaam of unieke e-mailadres. Black Friday-actie: vandaag krijg je 50% korting op alle producten van TransIP!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik vind die programma’s altijd zo denigrerend. Hebben ze geen programma’s met namen als ‘Help mijn vrouw shopt’, of ‘Help mijn vrouw klaagt’?

Ik vind de websites van Mario wel mooie websites. Jammer dat het niet in Comic Sans is.

Reageer
gravatar

Wat een ambivalent stukje.
Moeten we nu met z’n allen leren om niet overal een website over te maken, of moeten we nu leren dat met z’n allen juist wel te doen en dan bij voorkeur bij TransIP?

Reageer