Morio / Wikimedia Commons

Absurd: 2 miljard naar onze ouderen, maar geen geld voor Formule 1

‘Die ouderen douchen maar een keer minder’

Het kabinet weigert voorlopig de Formule 1 naar Nederland te halen. Volgens minister Bruno Bruins zijn er nog ‘te veel onzekerheden’. Daarmee bedoelt de minister dat hij het prijskaartje van 20 miljoen euro te hoog vindt. Dat is op z’n minst opmerkelijk als je bedenkt dat het kabinet een veelvoud van dat bedrag steekt in betere zorg voor onze ouderen: ruim 2 miljard euro.

“Een absurde keuze”, zegt journalist Olav Mol. “Het kabinet heeft zijn prioriteiten niet op orde. Als je 2 miljard kunt steken in ouderenzorg, dan is 20 miljoen voor Formule 1 ook mogelijk. Dan douchen die ouderen maar een keer minder, dat kan best. We moeten ons niet aanstellen, de zorg in Nederland is goed genoeg.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er moet mij iets van het hart…
3FM gaat van 18 tot en met 24 december het Glazen huis in Apeldoorn ! … Ik denk dan … daar gaan we weer.. weer een heleboel geld inzamelen voor een ” goed doel ” in het buitenland.. Ooooo,.. en het leuke er aan is , dat het een paar dagen voor de kerst wordt bekend gemaakt hoeveel geld er na het buitenland gaat… Vrienden… volgens mij gaat er dan iets goed mis… hoe veel gezinnen kunnen niet naar de Formule 1 omdat het financieel niet mogelijk is, ouderen die te weinig gehoorbeschadiging krijgen omdat er zo nodig bezuinigingen moeten worden uitgevoerd in deze lawaaierige sector en er geen geld is om deze mensen bij te staan. Gezinnen die niet in Abu Dhabi zitten omdat ze het niet kunnen betalen.,.. kinderen die nood gedwongen in tehuizen zitten en daar niet naar Ziggosport mogen kijken op zondag…
Er zijn zoooooooooo veel instanties in NL die ook een bijdragen kunnen gebruiken. Dus mijn vraag aan de wonder DJ`s van Serious Request ,waarom geen geld opb halen voor de mensen die het hier zo hard nodig hebben ,.. en dan bedoel ik gewoon hier in Nederland… voor het Circuit van Zandvoort,.. voor extra haalbaarheidsonderzoeken,… deze tak van sport in het algemeen. en gezinnen die het ook niet meer kunnen redden tegenwoordig.. Er zijn gewoon genoeg mogelijkheden om het opgehaalde geld hier in Nederland te gebruiken
.
Dus mijn vraag aan jullie ,.. kunnen jullie je hier in vinden, en ben je ook van mening dat er genoeg mogelijkheden zijn om het opgehaalde geld voor de Formule 1 te gebruiken.. Deel dan dit bericht..

zeker om dit onder de aandacht te brengen dan het gewoon anders moet, anders KAN !. VERGEET JE EIGEN LAND NIET 3FM !

BVD. Kopiëren en op je status zetten.
Tot slot het ingezamelde geld wordt alleen maar gebruikt voor Oorlog -Macht- Corruptie !!!!!!

Reageer
gravatar

En Olav moet dan genoegen nemen met AOW van € 755 per maand. !! Ik ben voor F1 in Nederland, maar zelfs de MXGP in Assen krijgt er geen extra`s voor. Moet toch ieder jaar geld(Euro`s ) bij. Olav als jij nu aangeeft geen Olympisch , wat VEEEL meer overheids geld kost , maar meerdere evenementen met wat minder kosten steunen is beter dan spelen met de mensen die NL groot gemaakt hebben Olav.

Reageer
gravatar

kunnen we niet het geld in formule 1 steken en tijdens de race al die ouderen over het circuit laten lopen? Dat lost het ouderenprobleem ook op. Misschien dat de FIA je zelfs bonuspunten of een tijdreductie kan geven indien je iemand overrijdt….

Reageer
gravatar

Niet helemaal mee eens, in principe kun je langer van een specifiek circuit genieten dan een bepaalde groep ouderen