Youtube.com / Politieke Videos | Odua Images / Shutterstock.com

Rellen in Brussel vanwege geboorte puppy

Trend van rellende blije mensen voortgezet

In Brussel zijn vannacht rellen uitgebroken na de geboorte van puppy Pablo. Honderden vertederde mensen gooiden stenen naar de politie.

De trend van rellende blije mensen in de Belgische hoofdstad wordt daarmee voortgezet. Eerder misdroegen feestvierende supporters zich nadat Marokko zich had geplaatst voor het WK voetbal. Gisteren zochten fans van Instagram-ster Vargasss92 de confrontatie met de politie nadat ze hun held in het echt hadden gezien.

De autoriteiten houden hun hart vast voor de intocht van Sinterklaas. “Elders kan men het zich misschien niet voorstellen, maar de kans dat een kinderfeest voor ongeregeldheden zorgt is hier levensgroot”, aldus de burgemeester.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

is de zwarte-pieten-discussie overgewaaid naar België? Beste Belgen, excuses dat jullie aangestoken zijn door de Nederlanders! Als het aan mij lag, was er geen discussie, enkel een kinderfeest

Reageer
gravatar

Het verband van de relschoppers toen met afscheiding van Nederland was even groot als dat van de relschoppers nu. Maar zo werd Brussel het bolwerk van de bourgeoisie.

gravatar

Ja, ‘logisch’.
Rellen vanwege de komst van een of andere egocentrische nitwit. (generatie #IK)

Kan één van dat tuig me dat zo uitleggen dat het ergens op slaat?
(Ik ben niet bevooroordeeld hoor.)

Reageer
gravatar

Ik ken een villawijk in Baarn waarin iemand met een grote Porsche onlangs salarisverhoging heeft gekregen. Voorwaar een gebeurtenis om blij van te worden. Is iemand geïnteresseerd in de locatie van zijn rustieke optrekje?

Reageer