Bill Lawson / Shutterstock.com

Keiharde straf: CDA laat Omtzigt het pluche van de 76 zetels afstoffen

‘Het is echt een rotklusje’

De CDA-fractie heeft Pieter Omtzigt keihard gestraft voor het opvoeren van een nepgetuige tijdens een bijeenkomst over de MH17. Het Kamerlid moet zolang het kabinet-Rutte III zit het pluche van de 76 zetels van de coalitie afstoffen.

Fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma: “Het pluche is voor het CDA heel belangrijk, daarom mag Pieter ook blijven zitten. Maar die zetels maken zichzelf natuurlijk niet schoon, dat is echt een rotklusje. Hopelijk zal Pieter tijdens het afstoffen eens goed nadenken over zijn handelswijze.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

С кнутом ланью пусть Питер Омцигт очищающую работу на украинском, а он шепчет, как. Тогда у него есть движение на рабском труде в Украине.

Vertaling door de heer Steeds, Ruslandkenner

Met een zweepje achter hand laat Pieter Omtzigt het poetswerk over een Oekraïner, terwijl hij influistert hoe het moet. Daarna dient hij een motie in over de slavenarbeid in de Oekraïne.

Reageer
gravatar

Beste Heer Steeds,

Neem mij niet kwalijk, maar u blijft maar fouten maken. De juiste vertaling is:

Met een zweep van hertenleer achter de hand laat Pieter Omtzigt het poetswerk over aan een Oekraïner, terwijl hij hem influistert hoe het moet. Daarna dient hij een motie in over de verkeerde conclusie van de MH-17-onderzoekscommissie.

gravatar

Pieter Omtzigt als oprecht christen kent de wet van karma, waardoor hij zo zijn best doet de zetels schoon te maken; hij is nog iemand die om ons geeft.

Reageer
gravatar

Door dharma, de beoefening van dienstbaarheid, groeit de aspirant tot een volwaardig discipel en wordt hij langzaam, na meerdere levens bevrijd van de ketenen van egoïsme en negatief karma die hem terughouden in de wereld van begoocheling.