Production Perig / Shutterstock.com

Man hoopt vurig dat zijn favoriete acteur niet betrapt zal worden op seksueel misbruik

'Hopelijk zit Leonardo DiCaprio er niet tussen'

Nu de onthullingen omtrent seksueel misbruik in de filmwereld elkaar blijven opvolgen, hoopt Guido Michielsen uit Sint-Oedenrode vurig dat zijn favoriete acteurs buiten schot zullen blijven. “Als ik al die berichten lees dan denk ik: Wat verschrikkelijk, hopelijk zit Leonardo DiCaprio er niet tussen.”

“Ik vind Leo gewoon een mooie vent”, vertelt Michielsen. “Maar ik ken hem natuurlijk niet persoonlijk, ik weet niet wat hij allemaal uitvreet als hij niet in een film zit te acteren. Dat vind ik wel zorgwekkend. Mijn hele kamer hangt vol met posters van Leonardo DiCaprio. Stel nou dat er morgen naar buiten komt dat ook hij ondergeschikten seksueel heeft geïntimideerd, dan kan ik al die posters weer weghalen. Dat zou mooi kut zijn.”

In de afgelopen jaren werden meerdere favoriete acteurs van Michielsen beschuldigd van seksueel misbruik: “Brad Pitt, Kevin Spacey, Bill Cosby, John Travolta, Ben Affleck, Casey Affleck, Sean Penn, Jeffrey Jones, Louis C.K. Ik heb ook elke keer pech. Ik hoop zo dat Leo niks gedaan heeft. Of nou ja, dat in ieder geval de storm gaat liggen voordat ook hij de lul is.”

Uit voorzorg overweegt Michielsen een nieuwe hobby te beginnen. “Muziek. Dat lijkt me wel leuk. Ik heb hier nog een paar mooie cd’s liggen van R. Kelly waar ik nog nooit naar heb geluisterd.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

#MeToo van opa

Op 24 december 1978 heb ik in de laatste overvolle trein vanaf I AMsterdam tot Hilversum met mijn voorkant tegen de rug van een blonde jongevrouw gestaan, hetgeen – dat wil ik wel erkennen – mij wel wat deed. Ze moet nu naar schatting ergens tussen de 58 en 61 jaar oud zijn.

Ik zou het op prijs stellen als zij met mij contact wil opnemen: [email protected] Ik ben namelijk nog steeds benieuwd hoe ze er van voren uitziet.

Reageer
gravatar

Niet alleen dat, ook het kijken naar een vrouw of transgender binnen een straal van een kilometer is aanranding.

gravatar

Dit is toch de op één na allerhoogste eer die een zanger als R. Kelly kan bereiken: Zijn cd’s worden al mooi gevonden zonder dat er naar geluisterd wordt.

Het summum is te worden gevraagd om met de Toppers mee te willen zingen.

Reageer
gravatar

Lieve mevrouw of beste kerel,

Donald, Kwik, Kwak en Jantje dragen geen onderbroek, waardoor je duidelijk kunt zien dat jij je geen zorgen hoeft te maken.