Een revolutie op de voedselmarkt: genetische ingenieurs van de Universiteit van Tokio is het voor het eerst gelukt om kippen met tofusmaak te fokken. De vleesindustrie hoopt nu eindelijk de markt voor
Oh ja, en hooggewaardeerde ir. F. tot Bokhoven is bezig tomaten te klonen die het keurmerk biologisch kunnen blijven voeren ongeacht de hoeveelheid pesticiden die je gebruikt. Dat onderzoek liep al in de jaren ’90.
Dat is erg knap, want ze kwamen van ver. De met water opgepompte kipfilet bij de Appie was eind vorige eeuw nog mijlenver verwijderd van de kwaliteit en smaaksensatie van ongemarineerde tofu.
Dit is gewoon manipulatie . Mensen eten geen vlees omdat ze tegen het doden van dieren zijn . Zullen we voortaan varkens fokken met chocoladesmaak ? Idioten !!!
Waarom niet?
Er zijn toch ook zalmen met een rooksmaak?
Zalmen met rooksmaak.
Is dat om de stoppers tevreden te houden?
Ik kende alleen de kettingrokende paling, maar zalm zal vast ook een markt voor zijn.
In Japan zijn ze al heel ver met het genetisch inbrengen van genen van zwijnen in walvissen.
Walvisfarms zijn een mooi, diervriendelijk alternatief voor die vreselijke varkensflats!
Hoe misselijk makend kan de voedsel producent bezig zijn…. Zo zie je maar weer de mens is het beestachtige wezen hier op aarde…..respect voor onze medebewoners is er niet..☺??
Vegetarian want NO meat because the cruelty to animals of the breeders and how the animals transported in small box many many hours, without water.
There is no respect by the breeders and slaughters. Stop this stupid plan with this chicken.
Ik zat in het testpanel en ik moet zeggen dat het vlees van die kip een toffe smaak had. Ik ben om: ik ga voor de kip. Uit angst voor represailles van veganisten wens ik echter anoniem te blijven.
De wetenschappers hebben ook op andere gebieden niet stilgezeten.
Zo is bekend dat atleten als Wilson Kipsang genetisch gemanipuleeerd zijn om meer marathons te kunnen winnen.
En hoe dacht je dat Sharon Kips aan haar betoverende stem komt?
Altijd weer die morbide Jappen met hun overdreven gedoe,
Tofu is tamelijk eiwitrijk en dat past niet met de rest in die schaal. Nog voor de geboorte ontploft het kuiken, en staat de kip binnen drie jaar op de lijst van uitstervende rassen.
Het schijnt dat de IS al ver is met de ontwikkeling van de ontplofkip
vaag hoor, ik dacht dat alles naar kip smaakte
Oh ja, en hooggewaardeerde ir. F. tot Bokhoven is bezig tomaten te klonen die het keurmerk biologisch kunnen blijven voeren ongeacht de hoeveelheid pesticiden die je gebruikt. Dat onderzoek liep al in de jaren ’90.
Dat is erg knap, want ze kwamen van ver. De met water opgepompte kipfilet bij de Appie was eind vorige eeuw nog mijlenver verwijderd van de kwaliteit en smaaksensatie van ongemarineerde tofu.
Zouden kippen ook gewoon tofu op kunnen eten, en er daarna naar smaken?
Inderdaad. Het is zoals de Oost-Aziatische leermeester Kungfu al zei: Laat mij proeven hoe u smaakt en ik zeg wat u eet.
Men is wat men eet.
Tofu is VIES!
Dit is gewoon manipulatie . Mensen eten geen vlees omdat ze tegen het doden van dieren zijn . Zullen we voortaan varkens fokken met chocoladesmaak ? Idioten !!!
Waarom niet?
Er zijn toch ook zalmen met een rooksmaak?
Zalmen met rooksmaak.
Is dat om de stoppers tevreden te houden?
Ik kende alleen de kettingrokende paling, maar zalm zal vast ook een markt voor zijn.
In Japan zijn ze al heel ver met het genetisch inbrengen van genen van zwijnen in walvissen.
Walvisfarms zijn een mooi, diervriendelijk alternatief voor die vreselijke varkensflats!
Hoe misselijk makend kan de voedsel producent bezig zijn…. Zo zie je maar weer de mens is het beestachtige wezen hier op aarde…..respect voor onze medebewoners is er niet..☺??
Vegetarian want NO meat because the cruelty to animals of the breeders and how the animals transported in small box many many hours, without water.
There is no respect by the breeders and slaughters. Stop this stupid plan with this chicken.
Wordt de vraag dus wat er eerder was, de tofu kip of het tofu ei.
De kweekkip wordt op de rug van een muis gemaakt, het oor moet daarvoor wel wijken.
Liever een kip zonder als met kop.
Lijkt mij heerlijk zo’n kip van tofukweek. Moeten we zelf plukken zeker?
Ik zat in het testpanel en ik moet zeggen dat het vlees van die kip een toffe smaak had. Ik ben om: ik ga voor de kip. Uit angst voor represailles van veganisten wens ik echter anoniem te blijven.
Veganisten smaken ook naar tofu.
Kan op zich geen kwaad, want sinds de opkomst van de plofkippenindustrie, smaken die beesten niet meer naar kip.
😉
De wetenschappers hebben ook op andere gebieden niet stilgezeten.
Zo is bekend dat atleten als Wilson Kipsang genetisch gemanipuleeerd zijn om meer marathons te kunnen winnen.
En hoe dacht je dat Sharon Kips aan haar betoverende stem komt?
Altijd weer die morbide Jappen met hun overdreven gedoe,
Tofu is tamelijk eiwitrijk en dat past niet met de rest in die schaal. Nog voor de geboorte ontploft het kuiken, en staat de kip binnen drie jaar op de lijst van uitstervende rassen.
Een plofkraack in de waagschaal?
Wat een gekakel om niks