NOS.nl

Ontslagrecht versoepeld: slecht nieuws voor Joep Schreuder

'Al vanaf 2001 is Joep niet helemaal lekker in vorm'

Het nieuwe kabinet gaat het ontslagrecht versoepelen en dat is slecht nieuws voor Joep Schreuder. De sportverslaggever kan nu elk moment worden ontslagen.

Sportverslaggever-analist Flemmo te Gader denkt dat Schreuder zijn langste tijd heeft gehad: “Al vanaf 2001 is Joep niet helemaal lekker in vorm, vanaf het moment dat hij is aangenomen zeg maar. Als het straks mogelijk is om mensen te ontslaan is Joep denk ik de eerste die eruit vliegt. Het is een keisofte wereld, de sportjournalistiek, maar als je echt helemaal niets kunt moet je na een jaar of 15 toch een keer weg.”

100 jaar De Speld Deel I is nu te koop, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Wat gaat er dan door je heen?”; de vraag die in alle interviews in alle takken van sport, politiek, industrie, MKB, bij de talkshows van Andries Knevel, Humberto Tan, Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwenhuizen aan gasten gesteld wordt. Het enig juiste antwoord zou moeten zijn: “Ongeveer 220 volt”, “De bliksem” of “één of meer kogels”, want verder kán er niets dóór je heen gaan. Ik antwoord dan altijd graag met de agogische strikvraag: “Wat vindt je er zelf van?”