racorn / Shutterstock.com

Edgar (9) wraakt juf

Leerling denkt niet dat juf Joke werkstuk over kikkers onbevooroordeeld kan nakijken

De 9-jarige Edgar heeft er geen vertrouwen in dat juf Joke zijn werkstuk over kikkers onbevooroordeeld kan nakijken. Hij heeft haar daarom gewraakt.

“De juf heeft een bepaalde mate van vooringenomenheid over kikkers getoond in het verleden,” vertelt Edgar. “Zo vertelde ze eens voor de klas dat ze niet kon slapen van al het kikkergekwaak in haar tuin. Ook is ze afgelopen zomer naar Frankrijk op vakantie geweest. Iedereen weet wat ze daar eten.”

Het speelt voor Edgar ook mee dat de juf vorige week een werkstuk over reigers met een 9 heeft beoordeeld. “Reigers zijn de vijanden van kikkers! Hoe kan ze dan nog neutraal naar mijn werkstuk kijken? Ik heb al een onvoldoende nog voordat ik iets heb ingeleverd.”

Juf Joke stelt in haar verweer dat Edgar de aandacht wil afleiden van het feit dat hij niks gemaakt heeft.

 

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook ik ben klein begonnen met een werkstuk over de platworm die de kern vormt van mijn sociaalpolitieke interesse in de Nederlander in alle aspecten, in het bijzonder de ontwikkeling van de excretie.

Reageer
gravatar

Vooral de kustbewoners van onze rivierdelta leggen een buitengewone interesse aan de dag voor urinale behoeften-bevrediging.
Wanneer de vloed op komt zetten haasten ze zich naar openbare plasgelegenheden.

gravatar

Dank voor de tip. Als ik voor de rechter moet verschijnen voor de bedreiging, blijf ik de rechters gewoon continu wraken of huur ik Geert-Jan Knoops in. Het is ten slotte gewoon Vrijheid van Meningsuiting en daar kan geen D66-rechter me op pakken!!!11!!1!

gravatar

een kind naar mijn hart. Ik zeg ook alles namens de vrijheid van meningsuiting. Iedereen moet toch gewoon kunnen zeggen dat we minder islam willen?

gravatar

Maarre waarom hier geen leuk stuk over hoe de laatste tijd altijd verliezende kampioen van Nederland Feijenoord er voor gaat zorgen dat Nederland helemaal onderaan de puntentelling van de UEFA komt? Zodat met dank aan 010 Nederland nooit meer champions league gaat spelen??

Reageer