Youtube.com / Omroep Brabant

Luuk de Jong eerste deelnemer 40 Dagen Zonder Doelpunten

Lukt het de spits om zo lang droog te staan?

Iedereen weet: spitsen willen maar één ding. Scoren. Dit vaak tot ergernis van verdedigers. Het lijkt haast wel een verslaving. In het programma 40 Dagen Zonder Doelpunten worden spitsen gevolgd die veertig dagen lang geen goals mogen maken.

In de eerste aflevering zien we Luuk de Jong, een aanvaller uit Eindhoven. Kan hij de verleiding weerstaan en lukt het hem om veertig dagen lang droog te blijven staan? We gaan het over twee weken zien bij de eerste aflevering van 40 Dagen Zonder Doelpunten.

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die is vanaf Junl verkrijgbaar. Eind mei zijn de opnames afgelopen en dan moet er nog gemonteerd worden.

gravatar

40 dagen zonder ademen is vroegtijdig afgebroken. Niet alleen stonken de deelnemers na een paar dagen: de titelsong was ‘Ademnood’ van Linda, Roos en Jessica, maar ze hadden geen permissie dit liedje te gebruiken