Youtube - Ziggo Sport

Max Verstappen gelyncht na kritiek op zichzelf

Landverrader beledigde beste coureur aller tijden

Een tragisch einde aan de veelbelovende carrière van Max Verstappen: de jonge coureur werd vandaag door een woedende menigte gevierendeeld nadat hij het had gewaagd om kritiek te leveren op Max Verstappen.

Verstappen noteerde gisteren een weergaloze tijd van 1:17:964 in de eerste vrije training. “Dat had beter gekund”, waagde hij desondanks te zeggen. “Als ik die chicane iets beter had aangesneden, had ik misschien een nog snellere tijd kunnen neerzetten.” F1-commentator Olav Mol: “Iedereen kon zien dat Max die bocht juist perfect aansneed. Als je dat niet ziet, dan begrijp je helemaal niks van deze sport.”

Jos Verstappen, de vader van de F1-Messias, plaatste woedend een oproep op Twitter om de gore NSB’er op te knopen en op Facebook werd al snel het evenement ‘Landverrader Max Verstappen doodmaken’ aangemaakt. Een man uit Deventer bood minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een volkspetitie aan met de oproep om Verstappen de doodstraf te geven.

Max Verstappen werd 20 jaar. De resten van de grootste coureur aller tijden worden woensdag in Limburg aan de honden gevoerd.

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie – vaste vriendin van Geert – die hier altijd alles zo goed weet, waar blijft jouw reactie?

Of ben je nog aan het onderzoeken of Max de rechter bochten makkelijker neemt dan de linker?

gravatar

Typisch Limburgs!
‘Als je wint heb je vrienden’, maar daarna!
Ratten zijn het! En normaal praten kunnen ze ook al niet!

Waarom hebben die Duitsers Maastricht niet gebombardeerd?!

Reageer