‘Aan het verwijderen…’: WhatsApp laat zien wanneer iemand een bericht wil intrekken

Handig!

Je kunt nu dus berichten verwijderen van WhatsApp, áls je dat binnen 7 minuten doet en áls de ontvanger het nog niet gezien heeft. De ontvanger krijgt in dat geval een melding dat het bericht is ingetrokken. Maar wat nou als je het bericht al hebt gelezen, maar toch wilt weten of de verzender het bericht eigenlijk had willen intrekken? Dat kun je nu ook zien: WhatsApp geeft dan een melding ‘Aan het verwijderen…’. Zo kan niemand nog beweren dat hij het gênante berichtje helemaal niet lafjes wilde intrekken. Klasse, WhatsApp!

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn excuses voor de wat late reactie beste Tongpunt,
Mij werd de dag danig in beslag genomen met het verwijderen van zaken die ik al gehoord had, met name de herhalingen ervan, om zo enige orde te scheppen in de verhalen die mij thans te wachten staan.

Maar gaat u verder met praten, ik luister.

gravatar

Beste Luistergoeroe, ten eerste wil ik mijn welgemeende dank uitspreken voor het feit dat u heeft willen uiteenzetten om welke redenen u tijdelijk absent was. Of eigenlijk moet ik zeggen: leek te zijn. Want u bent altijd op de achtergrond aanwezig, zo blijkt nu. Ten tweede wou ik zeggen dat ik best een ijsje lust, ook al is het eind oktober.

gravatar

Enfin beste Tongpunt, ik raad u aan om in dit geval een heel klein ijsje te nuttigen, om zo de kans op pijn in uw buik te minimaliseren.

Vervolgens verneem ik wel van u of het allemaal goed gegaan is.

gravatar

Ik heb vanzelfsprekend uw raad opgevolgd en een miniem puntje van een frambozenijstaart genuttigd. Het was om te zoenen. Mijn winter kan niet meer stuk. Dank!

gravatar

Er komt binnenkort ook een service die berichten die zijn gemaakt tijdens een ritje met de fiets of een ander voertuig, automatisch in de Schandpaalgroep zet, waar iedereen bij kan en z’n tomaten in kan gooien. Klasse!

Reageer
gravatar

Weet je waar ik pas hoofdpijn van krijg? Dat hij niet op Lydia wil reageren. Geef die meid nou eens een kans het is echt een topwijf!