nenetus / Shutterstock.com

9 van de 10 tandartsen raadt deze tandpasta aan. Wat bezielt de tiende?

We gingen verhaal halen

Aquacol Tandpasta wordt aangeraden door negen op de tien tandartsen. Wie is die tiende tandarts en wat bezielt deze idioot? We gingen verhaal halen.

Het is vier uur ‘s nachts en we staan op de voordeur van tandarts Tjenko der Akker te bonzen. Tjenko is de enige uit het onderzoek die Aquacol Tandpasta níet aanraadde. Waarschijnlijk omdat hij zo nodig de aandacht op zichzelf moest vestigen door een afwijkende mening te hebben. Na een uur bonzen lijkt hij nog altijd niet bereid om de deur open te doen. Tjenko ontwijkt zijn verantwoordelijkheid.

Tjenko! Tjenko! Hee! Tjenko! Tjenko! Doe ‘s open man, gek, Tjenko! Tjenko! Tjenkoooooooo! Hee!

Tjenko kijkt ons slaperig aan vanuit zijn slaapkamerraam, ongeschoren. Hij heeft niet de moeite genomen zich even aan te kleden. We vervolgen het interview.

Negen van de tien, he! Negen van de tien vakmensen vinden het een geweldige tandpasta. Maar meneertje nummer tien vindt het natuurlijk weer heerlijk om dwars te liggen. Tweeëntwintig Oostenrijkers hebben hier maandenlang aan zitten werken en jij komt hun nu vertellen dat het niet aan te raden is? Hoeveel tandpasta’s heb jij ooit gemaakt eigenlijk?

Tjenko wordt ongemakkelijk en wil de politie bellen. Voor ons een reden om door te vragen. Kennelijk wringt hier iets.

Hee mafkees! Het is geen fucking champagne ofzo! Je hebt het over tandpasta! Je bent niet goed man. ‘Oh kijk mij, ik ben Tjenko! Ik ga een prima tandpasta van Aquacol lekker niet aanraden.’ Kan het nou nooit ‘s een keertje NIET om jou gaan!? Je moet je kapotschamen, pannenkoek! Ben je nou trots op jezelf? Wat moeten je kinderen hiervan denken?

We besluiten een nieuw onderwerp aan te snijden.

Een corrupte puinhoop is het! Ik durf te wedden dat je betaald krijgt door een of ander luguber onbekend tandpastamerk. Ja doe het raam maar weer dicht, lekker makkelijk. Dat doe je al je hele leven he, wegduiken als het moeilijk wordt. Ja, ik ben het. Wilco van 2VWO.

Tjenko besluit het interview af te breken.

Weet je wat pas goed is voor je tanden? Een stel zware keien! Hier, vangen!!!

We horen de politiesirenes al, maar wij weten genoeg. Tjenko heeft geen poot om op te staan. Er zullen altijd mensen als Tjenko blijven bestaan, en dus zullen we het moeten doen met deze net niet ronde statistieken. Negen van de tien tandartsen raden deze tandpasta aan, maar die andere is Tjenko. Denk daar aan, de volgende keer dat je je tanden poetst met Aquacol Tandpasta. De beste tandpasta van Nederland.

Dit artikel kwam tot stand met financiële steun van Aquacol Tandpasta Nederland. Aquacol Tandpasta wordt aangeraden door negen op de tien tandartsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis en beetje de spreekwoordelijke worst in dit verhaal. Ritalin bijvoorbeeld bied geheel verzorgde, twee weken lange “seminars” aan op Corsica; voor startende huisartsen enzo. Er is dan veel tijd voor recreatie, alles gratizz.

Reageer
gravatar

En na elke beurt zei ‘ie: Spoelt u maar even.

Nu zit ik met een kunstgebit met Tjenko’s kleefpasta in mijn maag.

gravatar

Tja., dat is een inkoppertje. De tiende tandarts heeft ook niet het boek ‘100 jaar De Speld deel 1’ aangeraden.

Tjenko der Akker is een idioot! Het is volkomen terecht dat Wilco van 2VWO, namens ons, verhaal is komen halen bij die tandentrekker.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie die er hier op De Speld altijd naast zit,

Uit jouw reactie maak ik op, dat jouw geliefde, heer en meester G.W. uiteraard poetst met Aquacol.

PS
Een echte “tandentrekker” beveelt nooit van z’n leven tandpasta aan van welk merk dan ook; anders zouden er geen rotte tanden meer zijn, die hij/zij kan trekken.

gravatar

Goed voorbeeld van hoe transparantie in Big Corporate steeds meer vorm gaat krijgen. Zonder dergelijke berichtgeving zouden dergelijke incidenten alleen nog door de meest doortastende activisten worden opgepikt. Hulde!

Reageer
gravatar

weet je wat pas goed zou verkopen? Tandpasta waar een foto van toekomstig leider van de wereld Emile Roemer op staat! Werkt ook goed op sigarettenverpakkingen!