5 authentieke koffietentjes om op je telefoon te kijken

Vooral nummer vier is perfect om mentaal afwezig te zijn

De wereld barst van de koffietentjes. Maar waar kun je nou het beste met iemand afspreken in stilte, omdat je moet reageren op ieder bericht dat binnenkomt? De hoogste tijd om de ultieme spots met jullie te delen.

1. Een koffietentje met een logo
De ideale plek om de geur van koffiebonen en gitaaraanslagen van singer-songwriters te negeren, terwijl je al je aandacht richt op zesenzestig group-apps.

2. Een koffietentje met een ludieke woordgrap in de naam
Het interieur is prachtig. Fris, licht en een beetje Ibiza. In het weekend kom je hier helemaal tot jezelf, door uitgebreid alle mailtjes van Peter van kantoor te beantwoorden.

3. Een koffietentje met een ecologische uitstraling
Bijna alles wat je hier ziet is te koop. Een perfect omgeving voor jou om dieper in contact te komen met mensen die ook hun mening verkondigen onder een artikel over authentieke koffietentjes.

4. Een koffietentje en een kledingwinkel ineen
Deze kidproof hotspot is de ultieme plek voor mensen die graag met vrienden afspreken, terwijl ze hun leven spiegelen aan onbekenden op Instagram.

5. De koffiemachine bij je lokale supermarkt
Het kost misschien niets, maar ook hier kun je genieten aan een koffietafel, terwijl je foto’s bekritiseert van mensen waar je nooit mee op date gaat.

Heb je zelf nog leuke tips? Laat ze achter in de comments, terwijl je gesprekspartner net antwoord wil geven op de vraag: “Maar hoe gaat het nu echt met je?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben tevreden met mijn kroeg waarin alleen een ouderwetse koffie wordt ingeschonken, zoals mijn oma zette, Ik bestel daar gewoon een bakkie leut zonder dat ik eerst de betekenis van allerlei vreemde benamingen op internet moet opzoeken. moet

Reageer
gravatar

Ik wilde even kijken op Van Dale woordenboek online. Dit kwam er over de tekst heen.

Abonneren.
1. Alle toiletreinigers en –blokken.
2. 10 maal op rij dat word je niet zomaar. Beste uit de test. Consumentenbond.

Reageer
gravatar

Kopje koffie.

Ontwerp multicultureel: de volwassen doch mild afwijzende blik van de volledig geaccepteerde bruine schone van de wereld naast het gereformeerd schaapachtig naar het hiernamaals bleek lachende, anemische, welopgevoede, op Anne Frank gemodelleerde, spoedig gaan stervende troela uit de provincie.

gravatar

Wat zo mooi is aan het Hollandse meisje is haar bescheidenheid.
Ze kijkt schuin naar beneden. Maar de levensvreugde die van haar uitgaat. Een prachtig plaatje.

gravatar

Schijnt iets Japans of zo te zijn. Ze pruttelen er meestal bijna onverstaanbaar “Makkeya To” achteraan…

Zal de eigenaar wel zijn, die Aziaten nemen stilletjes aan de horeca over.

gravatar

Even tussendoor Roland, omdat het een belangrijke waarschuwing betreft.

Negen van de tien tandartsassistenten raden het kopen van dit boek (100 jaar De Speld deel 1 en eventuele volgende delen) af. Ook het e-boek!

De reden is, dat een bekende redacteur van De Speld seksuele toenadering heeft gezocht bij jonge lezeressen onder de bedreiging dat hij hun IP-adres zou kunnen laten blokkeren.