Youtube.com / OnsOranje

5 blamages die Oranje bespaard blijven op het WK

Wéér IJsland

Door de recente uitschakeling van het Nederlands elftal hoeft Oranje geen wedstrijden te spelen op het WK voetbal in Rusland. Dat betekent dat ons de nodige blamages bespaard blijven. Dit zijn de vijf
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het scheelt ons ook deelname aan een met corruptie gekocht toernooi in een heel erg fout dictatoriaal land waar Noord-Koreaanse slaven stadions hebben gebouwd.

Goed werk!!

Dan weten we ook wat ons te doen staat voor Qatar 2022.

Reageer
gravatar

Op 6 had mogen staan: geen allesoverheersende oranjekoorts. In kleine hoeveelheden is die kleur nog wel te hachelen maar niet in de mate die verspreid word tijdens de oranjekoorts.

Reageer
gravatar

Jochem van den Berg heeft gezegd dat je van Geert Wilders geen satire meer kan maken. Dat zal immers zeker opgaan voor het voetbal, de realiteit is niet in te halen.

gravatar

Als je een citaat uit de Bijbel zoekt krijg je de talloze commentaren met uitleg te zien van de Nederlandse dominee. Zijn teksten verklaren de schijnbaar meest onbenullige opmerkingen en geven er diepgang aan precies zoals de voetbalcommentaren op zondag aan een simpele pass. Laat staan een doelpunt. En het gaat eindeloos door. Het gaat hoofdzakelijk over de gemiste kansen.

gravatar

Naarmate online-discussies langer worden, nadert de waarschijnlijkheid van een vergelijking met religie of Jezus tot 1.